AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Adiyaman 82 Yil Devlet Hastanesi ne zaman yapildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Adıyaman 82 Yıl Devlet Hastanesi ne zaman yapıldı?​

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ Adıyaman Devlet Hastanesi, merhum hayırsever iş adamı Hacı Mehmet İNAN tarafından bağışlanan arsa üzerine 1954 yılında yaptırılmaya başlanmış ve 1963 yılında 50 yatak kapasitesi ile hizmete açılmıştır.

Kayseri Devlet Hastanesi kaç yılında kuruldu?​

Üç bölümlü, iki katlı, çatılı bu güzel taş binanın açılışı Gazi Mustafa Kemal tarafından Gültepe Hastanesi (Memleket Hastanesi) olarak 14 Ekim1924’te törenle hizmeteaçılmıştır.
1851 yılında hizmete açılan hastanemizin 1876 yılında ilk Türk Başhekimi Dr.Mustafa Enver’dir.
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman açıldı?
Resmi açılışı 11-05-2008’de yapılmıştır. 01.01.2009 tarihinden itibaren de Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak hizmetine devam etmektedir.
Adıyaman 82 yıl devlet hastanesi nereye taşındı?
Yetkililerden alınan bilgiye göre, deprem dayanıklılık testinde riskli yapı olarak belirlenen bina Sağlık Müdürlüğü tarafından boşaltıldı. Sağlık Müdürlüğü geçici olarak İl Özel İdare Müdürlüğünün ek binasına taşındı. Semt Polikliniği ise şehrin batısına hizmet vermesi için Adıyaman Üniversitesi Kampüsüne taşındı.

Adıyaman Devlet Hastanesi ne zaman yapılacak?​

Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, 4 Mayıs tarihinden itibaren 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin faaliyete geçeceğini kaydetti.

Kayseri Şehir Hastanesi kaç yılında yapıldı?​

uhdesinde YDA (%100) tarafından yapımı gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük şehir hastaneleri arasında yer alan 1607 yataklı 415 Milyon Avro toplam yatırım değerine sahip Kayseri Şehir Hastanesi 5 Mayıs 2018 tarihinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.
Emin Sılay Anestezi ve Reanimasyon uzmanıdır. alanlarında hizmet veriyor ve hastalıkların uzmanlık alanında hizmet veriyor.
Izmir yeşilyurt devlet hastanesi adı değişti mi?
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ile İzmir Valisi Cahit Kıraç arasında seçimlerden önce imzalanan protokolle Yeşilyurt’taki İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ‘Katip Çelebi Üniversitesi’nin tıp fakültesi olarak kullanılması kararlaştırıldı.
Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne zaman kuruldu?
BOZYAKA EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ 1983 yilinda Egitim Hastanesi vasfini almistir . 1995 yilinda tüm personel ve donanımı ile birlikte Bozyaka semtinde yeni inşa edilmis olan binasina SSK Izmir Egitim Hastanesi adi ile tasinmistir .

Antalya Eğitim araştırma Hastanesi grevde mi?​

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Antalya’daki birçok hastanede doktorlar ve sağlık çalışanları greve başladı. Grevde, “Emek bizim, söz bizim” sloganları atıldı.

Antalya Atatürk Devlet Hastanesi ne zaman kuruldu?​

SSK Antalya Bölge Hastanesi 20/11/1968 tarihinde hizmete açılmıştır. 19/02/2005 tarihinde Sağlık Bakanlığı’na devredilen SSK Antalya Hastanesi, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi adını almıştır. Hastanemiz 22/09/2006 yılında ISO 9001:2000 belgesini almıştır.
Depremde yıkılma riski yüksek olduğu için yıkım kararı verilen İl Sağlık Müdürlüğü (82. Yıl) binası boşaltıldı. Birinci katı Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi semt polikliniği olarak kullanılan 50 yıllık bina boşaltılarak yıkılmaya başlandı.
Adıyaman Yeni Hastane ne zaman açılacak?
Adıyaman’da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nin temeli 8 Ağustos’ta atılacak…
Adıyaman 400 yataklı devlet hastanesi ne zaman açılacak?
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi 4 Mayıs’ta açılıyor! Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Öz, 4 Mayıs tarihinden itibaren 400 Yataklı eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin faaliyete geçeceğini kaydetti..

Geri