AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Adını Feriha Koydum Sezon Finalinde Calan Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Yaz geldi diziler sezon finali yapmaya başladı Adını feriha koydum diziside final yaptı hemde muthiş bir şarkı ile işte sezon finalinde calan şarkının sozleri
Ne hukumran kalır
Ne zulum ne de kin
Oz değil dostlar
Oz değil bu bicim
Kulların kullara
ettiğini etmiyor
En zalim harı ateşim
Bugun dua ettim
Hepimiz icin
Yuce tanrı bizleri
Affetsin
Ne para ne pul
Ne iktidar ne guc
Bu değil gercek
Bu değil gercek
Bu kavga
Hayırsız bir duş
Uyanır neslim
Uyanır elbet
Bugun dua ettim
Hepimiz icin
Yuce tanrı insanı
Affetsin

Sezon finalinde çalınan şarkının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı gerçekten duygusal ve etkileyici bir mesajı içeriyor. Şarkıda insanların birbirine karşı göstermesi gereken sevgi, saygı ve affedicilik vurgulanmış gibi görünüyor. İnsanın temel değerlerini hatırlatıcı bir içeriği var.

Sözlerinde geçen "Ne hukumran kalır, Ne zulüm ne de kin" cümlesi, adaletin önemini vurgulamakta ve hakimiyetin asıl sahibinin yüce tanrı olduğunu ifade etmektedir. "Kulların kullara ettiğini etmiyor, En zalim harı ateşim" ise insanların birbirine yaptığı haksızlıkların sonunda karşılığını bulacağına işaret ediyor gibi görünüyor.

Ayrıca, "Ne para ne pul, Ne iktidar ne güç, Bu değil gerçek, Bu kavga hayırsız bir düş" kısmında maddi değerlerin insan ilişkilerindeki öneminin aslında gerçeklikten uzak olduğu ve asıl önemli olanın sevgi, saygı ve barış olduğu vurgulanmış gibi görünüyor.

Son olarak, "Bugün dua ettim, Hepimiz için, Yüce tanrı insanı affetsin" cümlesi ise insanların hatalarıyla birlikte affedilme, yeniden doğma ve iyilik için dua etmelerini öğütleyici bir mesaj içeriyor.

Bu şarkının sezon finalinde kullanılması, o sahnede heyecan ve duygu yüklü bir atmosfer oluşturmuş olabilir. Şarkının derin anlamları ve etkileyici melodisi izleyicilerde duygusal bir etki bırakmış olabilir.