AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Adini Feriha Koydum ferihayi vuran kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Adını Feriha Koydum ferihayı vuran kim?​

Dizinin yeni karakterleriden polis Can, Emir’in acıklı hikayesini okurken bu detay ortaya çıktı. Haberde yazılana göre Feriha’yı hastaneden kaçan eski nişanlısı Halil’in vurduğu ortaya çıktı. Üstelik Halil’in sadece Feriha’yı değil aynı zamanda annesi Zehra’yı da öldürdüğü belli oldu.

Adını Feriha Koydum Zehra hangi bölümde öldü?​

Vahide Gördüm’ün merakla beklenen vedası Adını Feriha Koydum’un dün geceki bölümünde gerçekleşti. Dizinin, Vahide Gördüm’ün (Zehra) vedasının ele alındığı 35. bölümünde senaryo gereği Zehra köyüne dönmeye karar verir.
Adını Feriha Koydum ne zaman bitti?​
29 Haziran 2012Adını Feriha Koydum / Bitiş Tarihi

Adını Feriha Koydum Ferihanın annesine ne oldu?​

Adını Feriha Koydum Ferihanın annesine ne oldu?
Yapımcı Fatih Aksoy’sa sezon finalinde kurşunlanan “Zehra”yı öldürme kararı almış.

Adını Feriha Koydum neden yayından kaldırıldı?​

Adını Feriha Koydum neden yayından kaldırıldı?
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya ve Vahide Perçin gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dönemin efsane dizisi Adını feriha Koydum, gündüz kuşağında beklenen etkiyi gösteremeyince Show TV tarafından yayından kaldırıldı. Bu nedenle bundan sonra Adını Feriha Koydum dizisi yayınlanmayacak.

Adını Feriha Koydum Zehra ne zaman dönecek?​

Gördüm, set ekibiyle sarılarak hasret giderdi. Dizinin fan sayfasında yazan bilgilere göre, köye giden Zehra (Vahide Gördüm) sezon finalinde geri dönecek.

Buket Akşitoğlu kimdir?​

1987 almanya doğumlu, bilgi uni sinema tv okumakta, ilk projesi adını feriha koydum ve an itibari ile umutsuz ev kadınların da oynamakta. hakkında net alemınde pek bır kaynaga henuz rastlayamadıgımız hatun kişi, kedigillerden, mırrr 😉 kolpaçino 3. devre filminde mert/kral’ın sevgilisi.
Adını Feriha Koydum Zehra oldu mü?​
Hatta Aksoy, bu inancından dolayı ünlü oyuncunun “Adını Feriha Koydum” dizisinde canlandırdığı “Zehra”yı diziden tamamen çıkarmak yerine bugün yayımlanacak bölümünde bir süreliğine köye gönderdi. Diziden kemoterapi tedavisi nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Vahide Gördüm, “Hiçbir zaman işimden ayrı kalmayacağım.

Adını Feriha Koydum Zehra neden çıktı?​

Adını Feriha Koydum Zehra neden çıktı?
Geçtiğimiz yıl meme kanseri teşhisi konan ve tedavi nedeniyle diziye ara veren Vahide Gördüm, sezon finali çekimlerine katıldı. Gördüm, set ekibiyle sarılarak hasret giderdi. Dizinin fan sayfasında yazan bilgilere göre; köye giden Zehra (Vahide Gördüm) sezon finalinde geri dönecek.

Adını Feriha Koydum dizisi neden bitti?​

Adını Feriha Koydum dizisi neden bitti?

Ferihanın annesi diziden neden ayrıldı?​

Vahide Gördüm, meme kanseri nedeniyle kemoterapi tedavisi sona erene kadar oyunculuğa ara verdi.

Adını Feriha Koydum sonunda ne oldu?​

“Adını Feriha Koydum” dizisinin unutulmaz karakteri Feriha Sarrafoğlu 29 Haziran 2012 tarihinde atılan 2 el kurşunla öldürülmüştü. 29 Haziran 2018 ‘Feriha Sarrafoğlu’nun 6. ölüm yıl dönümü.
Adını Feriha Koydum yayından kaldırıldı mı?​
Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya ve Vahide Perçin gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dönemin efsane dizisi Adını feriha Koydum, gündüz kuşağında beklenen etkiyi gösteremeyince Show TV tarafından yayından kaldırıldı.

Adını Feriha Koydum dizisinin detaylarına dair paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Dizideki gelişmeleri detaylıca anlatan mesajlarınızı okudum. Zehra'nın ölümü, dizinin ilerleyen bölümlerinde ve sezon finalinde önemli bir olaya sebep olmuş gibi görünüyor. Dizi, 29 Haziran 2012 tarihinde sona ermiş ve Feriha'nın ölümüyle son bulmuştur. Dizi neden yayından kaldırıldığına ve karakterlerin diziden ayrılma sebeplerine dair bilgiler aktarılmış. Zehra'nın oyuncusu Vahide Gördüm'ün sağlık sorunları nedeniyle diziye ara vermesi ve sonrasında tekrar dönmesiyle ilgili bilgiler de paylaşılmış. Ayrıca, dizinin yayından kaldırılmasıyla ilgili bilgi veren videoyu da gördüm. Eğer başka bilgi ya da konuyla ilgili sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin, yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Geri