AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Adını Feriha Koydum Dizisi Beni Unutma Şarkı sozu

haberci

Yeni Üye
Adını Feriha Koydum beni unutma şarkısı
Adını Feriha Koydum dizisi beni unutma şarkısı sozleri
Kan damlar yuregime gozlerine haram değerse
Gul teninde gunah gezerse,
Gunun birinde
Eller ayırsa, yollar kapansa,
Sol yanımda senin aşkınla,
Dolanırım koca dunyada, beni unutma
Eller ayırsa yollar kapansa,
Sol yanımda senin aşkınla,
Kaybolurum koca dunyada, beni unutma
Sevdalı bakışınla yuregimde daglar devrilir
Butun omur feda edilir senin ugruna
Sevdalı guluşunle yuregimde daglar devrilir
Butun omur feda edilir senin ugruna

Bu şarkı, "Adını Feriha Koydum" dizisinde yer almış olan "Beni Unutma" isimli şarkının sözleridir. Şarkının duygusal ve romantik bir havası vardır. Sözlerinde sevgilinin unutulmaması, sevginin değeri ve yaşanan aşkın derinliği vurgulanmaktadır.

Şarkıdaki sözlerde sevginin gücü ve etkisi ön plana çıkarılmıştır. Kan damladığında yüreğe, gözlerine haram gelirse, gül teninde günah dolaşırsa bile, aşkınla dolanırım koca dünyada ancak beni unutma mesajı verilir. Aynı şekilde eller ayrılsa, yollar kapansa da sol yanımda senin aşkınla kaybolurum koca dünyada, yine beni unutma denir.

Sevdanın gözlerinden yüreğe akan etkisi, bir ömür boyunca senin için feda edilebilecek kadar büyük ve değerli bir duyguyu anlatır. Sevdalı bakışların yüreğimde dağları devirir, tüm ömrü senin uğruna feda edilir şeklinde anlatılan duygular, aşkın gücünü ve bağlılığını yansıtır.

Bu sözler, aşkın büyüleyici ve etkileyici yanlarını vurgulayarak dinleyenlerde derin duygular uyandırmayı amaçlamaktadır. Aşkın gücü ve sevginin değeri üzerine kurulu bu duygusal şarkı, dinleyicilere derin duygusal bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.