Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Adını Feriha Koydum Da Ferihaʼya Ne Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Adını Feriha Koydum Da Ferihaʼya Ne Oldu? dizisi, Türk televizyon dizileri arasında büyük bir ilgi görmüştür. Dizi, genç bir kız olan Feriha’nın hayatını anlatmaktadır. Feriha, zorlu bir hayatla mücadele etmek zorunda kalan bir üniversite öğrencisidir. Ailesinin maddi durumu yetersiz olduğu için zengin bir ailenin kızıymış gibi davranmak zorunda kalır. Ancak bu yalan, onun hayatını karmaşık hale getirir. Feriha, aşkıyla da mücadele eder ve sırlarını korumak için büyük bir çaba sarf eder. Dizi, izleyicileri sürükleyici hikayesi ve başarılı oyunculuk performanslarıyla etkilemektedir.
İçindekiler

Adını Feriha Koydum Da Ferihaʼya Ne Oldu?​

Adını Feriha Koydum, Türk televizyon dizisi olan bir yapım. Dizi, başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un paylaştığı bir aşk hikayesini anlatmaktadır. Feriha adında bir kızın, zengin bir ailenin oğlu olan Emir ile yaşadığı aşk ve yaşadığı zorluklar konu edilmektedir.

Feriha karakteri kimdir?​

Feriha karakteri, dizinin başrol karakteridir. Feriha, zeki ve güzel bir kızdır. Fakir bir ailenin kızı olmasına rağmen, üniversiteye burslu olarak gitmeyi başarır ve zengin bir ailenin çocuklarıyla aynı okula gider. Emir ile tanışmasıyla hayatı değişir ve aralarında bir aşk başlar.

Emir karakteri kimdir?​

Emir karakteri, dizinin diğer başrol karakteridir. Emir, zengin bir ailenin oğludur. Başarılı ve yakışıklı bir genç olan Emir, Feriha ile tanıştığında ona aşık olur ve aralarında bir ilişki başlar. Ancak, Emir’in ailesi Feriha’nın gerçek kimliğini öğrendiğinde ilişkileri zorlaşır.

Dizinin konusu nedir?​

Adını Feriha Koydum dizisi, bir aşk hikayesini konu almaktadır. Feriha, fakir bir ailenin kızı olarak büyümüş, zeki ve güzel bir genç kızdır. Üniversiteye burslu olarak gitmeyi başarır ve zengin bir ailenin çocuklarıyla aynı okula gider. Burada Emir ile tanışır ve aralarında bir aşk başlar. Ancak, Feriha’nın gerçek kimliği ortaya çıktığında, ilişkileri zorluklarla dolu bir hal alır.

Dizinin oyuncuları kimlerdir?​

Dizinin başrollerini Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy paylaşmaktadır. Hazal Kaya, Feriha karakterini canlandırmaktadır. Çağatay Ulusoy ise Emir karakterini canlandırmaktadır. Dizide ayrıca Vahide Gördüm, Metin Çekmez, Deniz Uğur gibi tanınmış oyuncular da yer almaktadır.

Dizinin yayın tarihi nedir?​

Adını Feriha Koydum dizisi, 14 Ocak 2011 tarihinde yayınlanmaya başlamıştır. Dizi, 29 Haziran 2012 tarihinde sona ermiştir. Toplamda 67 bölüm yayınlanmıştır.

Dizi hangi kanalda yayınlanmıştır?​

Adını Feriha Koydum dizisi, Show TV kanalında yayınlanmıştır. Dizi, Türkiye’de büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmiştir.

Dizinin yapımcısı kimdir?​

Adını Feriha Koydum dizisinin yapımcısı, Med Yapım’dır. Dizi, Med Yapım tarafından yapılmış ve Show TV’de yayınlanmıştır.

Dizinin tema müziği kim tarafından seslendirilmiştir?​

Adını Feriha Koydum dizisinin tema müziği, Toygar Işıklı tarafından seslendirilmiştir. Diziye ayrı bir duygusal hava katan bu şarkı, izleyiciler tarafından da beğenilmiştir.

Dizinin hikayesi gerçek mi?​

Adını Feriha Koydum dizisi, gerçek bir hikayeden uyarlanmış bir yapım değildir. Dizi, senaryo gereği oluşturulmuş bir kurgusal hikayeyi anlatmaktadır.

Dizi ne kadar süre yayınlanmıştır?​

Adını Feriha Koydum dizisi, toplamda 67 bölüm yayınlanmıştır. Dizi, 14 Ocak 2011 tarihinde başlamış ve 29 Haziran 2012 tarihinde sona ermiştir.

Dizinin reytingleri nasıl olmuştur?​

Adını Feriha Koydum dizisi, yayınlandığı dönemde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilmiştir. Dizi, yüksek reytingler elde etmiş ve popüler bir yapım olmuştur.

Dizi kaç sezon sürmüştür?​

Adını Feriha Koydum dizisi, toplamda 3 sezon sürmüştür. Her sezonunda farklı olaylar ve gelişmeler yaşanmıştır.

Dizinin finali nasıl olmuştur?​

Adını Feriha Koydum dizisinin finali, izleyicileri şaşırtan bir şekilde gerçekleşmiştir. Feriha’nın trajik bir şekilde hayatını kaybetmesiyle dizi sona ermiştir.

Dizi hangi ülkelerde yayınlanmıştır?​

Adını Feriha Koydum dizisi, Türkiye dışında birçok ülkede de yayınlanmıştır. Dizi, Arnavutluk, Bosna-Hersek, Gürcistan, Hindistan, İran, Kazakistan, Kosova, Kuzey Makedonya, Pakistan, Romanya, Rusya, Sırbistan, Slovenya, Ukrayna ve Yunanistan gibi ülkelerde de izlenmiştir.

Diziye devam filmi veya spin-off yapılmış mıdır?​

Adını Feriha Koydum dizisine, orijinal hikayenin devamını anlatan bir devam filmi veya spin-off yapılmamıştır. Dizi, kendi içerisinde tamamlanmış bir şekilde sona ermiştir.

Dizinin DVD veya Blu-ray formatında satışı yapılmakta mıdır?​

Adını Feriha Koydum dizisinin DVD veya Blu-ray formatında satışı yapılmaktadır. Diziye ait bölümler ve özel içerikler, bu formatlarda satın alınabilir.

Diziye ait kitap veya dergi gibi yan ürünler çıkarılmış mıdır?​

Adını Feriha Koydum dizisine ait kitap veya dergi gibi yan ürünler çıkarılmıştır. Diziye ait romanlar ve dergiler, hayranları tarafından ilgiyle takip edilmektedir.

Diziye ait müzik albümü çıkarılmış mıdır?​

Adını Feriha Koydum dizisine ait müzik albümü çıkarılmıştır. Diziye ait şarkılar ve tema müziği, bu albümde bir araya getirilmiştir.

Adını Feriha Koydum Da Ferihaʼya Ne Oldu?​

Adını Feriha Koydum Da Ferihaʼya Ne Oldu? 2011-2012 yılları arasında yayınlanan bir Türk dizisidir.
Dizi, Feriha adlı genç bir kızın zengin bir ailenin oğluyla yaşadığı aşk hikayesini anlatır.
Feriha, zengin bir ailenin kızı gibi davranarak üniversiteye gizlice kaydolur.
Feriha, üniversitede Emir adlı bir genci tanır ve aralarında bir ilişki başlar.
Dizi, Feriha’nın yalanları ortaya çıktığında yaşadığı zorlukları konu alır.

Adını Feriha Koydum Da Ferihaʼya Ne Oldu? Türkiye’de büyük bir izleyici kitlesi tarafından sevilerek takip edildi.
Feriha karakterini Hazal Kaya canlandırdı ve performansı büyük beğeni topladı.
Dizi, aşk, dram ve entrika gibi farklı temaları başarılı bir şekilde işledi.
Adını Feriha Koydum, Türk televizyon tarihinde önemli bir yere sahiptir.
Dizi, uluslararası alanda da popülerlik kazandı ve birçok ülkede yayınlandı.

Geri