Adini Feriha Koydum Cagatay Ulusoy kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Adını Feriha Koydum Çağatay Ulusoy kaç yaşında?​

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 İstanbul doğumludur. Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Bulgaristan göçmeni kökenli bir ailede doğdu. 2010 yılında Best Model of Turkey birincisi oldu.
Çağatay kimle evlendi Yasak Elma?
İşte Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay hakkında bilgiler… Berk Oktay, Yasak Elma’nın yeni sezonunda ilgi odağı olan karaktere hayat veriyor. Yıldız’ın eşi olan Çağatay karakteri Kumru ile olan yasak aşk ile dizinin gündemine oturdu. İşte Berk Oktay’ın hayatıyla ilgili bilgiler…
Çağatay yasak elma kaç yaşında?
İşte 28 Ekim 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen Oktay’ın hayatı Yasak Elma oyuncuları arasında rol alan Berk Oktay, Çağatay karakterine hayat veriyor. 28 Ekim 1982 yılında, Ankara’da dünyaya gelen Oktay, Akasya Durağı, Arka Sokaklar, Benim Hala Umudum Var, İlişki Durumu: Karışık, Savaşçı gibi dizilerde rol almıştır.

Yasak elma Çağatay çıktı mı?​

Yasak Elma’nın Çağatay’ı Berk Oktay koronavirüs olunca sete ara verildi. Yasak Elma hakkında üzen haber geldi. Beşinci sezonunda da seyircilerin büyük ilgiyle izlediği Yasak Elma dizisinin yeni bölümü yayınlanmayacak.
Çağatay Ulusoy kaç yaşında oyuncu oldu?
31 yaşında (23 Eylül 1990)Çağatay Ulusoy / Yaş
Çağatay Ulusoy kökeni nereli?
ÇAĞATAY ULUSOY’UN HAYATI 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Çağatay Ulusoy, baba tarafından aslen Bulgaristan göçmenidir, anne tarafından Boşnaktır. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünde tamamladı. 2010 yılında Best Model of Turkey’de birinci seçildi.

Yasak Elma’daki Çağatay’ın gerçek ismi nedir?​

Berk Oktay, Yasak Elma’nın yeni sezonunda ilgi odağı olan karaktere hayat veriyor. Yıldız’ın eşi olan Çağatay karakteri Kumru ile olan yasak aşk ile dizinin gündemine oturdu. İşte Berk Oktay’ın hayatıyla ilgili bilgiler…
Duygu Sarışın ne iş yapıyor?
OyuncuDuygu Sarışın / MesleğiOyuncu, dramatik bir yapımda rol alan ve sinema, televizyon, tiyatro veya radyoda bir karakteri canlandıran sanatçı. Aktör kelimesi Antik Yunancadaki ὑποκριτής kelimesinden gelmektedir. Bu kelime, “oynayan, canlandıran kişi” anlamına gelir ve bu yüzden “aktör” kelimesi de oyunculuk yapan kişiyi temsil eder. Vikipedi
Yasak Elma Emir kaç yaşında?
1991 yılında Denizli’de dünyaya gelen oyuncu, Denizli Anadolu Lisesi ardından, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Güzel Sanatlar Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 1.90 boyunda ve 85 kilodur.

Yasak Elma dan kim ayrılıyor Son Dakika?​

FOX TV’de izleyici karşısına çıkan ‘Yasak Elma’ dizisinden bir ismin daha ayrılacağı ortaya çıktı. Yeni sezonda ‘Arzu’ karakteri ile ‘Yasak Elma’ya dahil olan Nihan Aypolat’ın kadroya veda edeceği öğrenildi. Karar, dizinin hayranları tarafından sosyal medyada üzüntüyle karşılandı.
Çağatay Ulusoy oyunculuğa nasıl başladı?
Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümünde tamamlamış ve aynı zamanda Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri almaya başladı. İlk rolü 2011’de Show TV’de yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisindeki Emir Sarrafoğlu karakteridir. Dizi, 2 sezon boyunca 67 bölüm olarak yayınlandı.
Ulusoy ailesi nereli?
Yılmaz Ulusoy, 1 Ocak 1941 tarihinde Trabzon’un Of ilçesinde doğmuştur. Annesi Rahime Balcı, babası Mehmet Bahattin Ulusoy’dur. Saffet Ulusoy kardeşi, Haluk Ulusoy ise yeğeni olur. 7 erkek 4 kız çocuğu olmak üzere 11 kardeştirler.

Burak Oktay nereli?​

AnkaraBerk Oktay / Doğum yeri

Geri