AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Adim para gercekten veriyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Adım para gerçekten veriyor mu?​

sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir. Akıllı telefonunuza yükleyeceğiniz bu uygulamayla attığınız adımlar sayılmaktadır.

Sanal koşu nasıl yapılır?​

Tek yapmanız gereken sanal koşu uygulamasını açarak belirlenen tarihler arasında dilediğiniz zaman aralığında, dilediğiniz yerde koşunuzu tamamlamak. Kısacası, koştuğunuz güzergahın tamamı sizin parkurunuzu oluşturuyor.
Sweatcoin uygulaması ise her gün birkaç dakika daha fazla hareket etmenizi sağlamak için bir yol geliştirmiş. Hem Android hem IOS üzerinden telefonunuza yükleyeceğiniz uygulama her gün attığınız adımları saydıktan sonra bu verileri ”Sweatcoin” adını verdikleri dijital para birimine çeviriyor.
AdımPara ne kadar veriyor?
attığınız her adım başına uygulama üzerinden para verip çeşitli öğeler ve indirim çekleri almanızı sağlıyor nitekim reklam izlediğiniz takdirde de bir miktar (kuruş) para veriyor. uygulama denendi ve kanıtlandı. 1112 adıma toplam da 35 kuruş verdi.
AdımPara ödül veriyor mu?
AdımPara uygulamasında sınırsız sayıda, uygulamaya daha önce üye olmamış arkadaşını davet ederek bonus AdımPara kazanabileceğin Davet Et Kazan bonusu, günlük olarak kullanabileceğin İzle Kazan bonusu ve 3.000-5.000-10.000 Adım bonusları bulunmaktadır.

Yandex ne kadar kazanıyor?​

Şirketin aynı yıl içinde elde ettiği toplam gelir ise 50,77 milyar ruble (2,29 milyar TL).

Adım para uygulaması nasıl kullanılır?​

Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.

Geri