AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Adim adim Kacinci aydan basliyor?

Editör

Yeni Üye

Adım adım Kaçıncı aydan başlıyor?​

Bebeğinizin kişilik gelişimi için ilk adım olarak görülen 9. ayın, tüm gelişim sürecinin ilerleyişini belirleyecek olan en kritik dönem olduğu söylenebilir.

Adım adım seti kimin?​

Adım Adım Eğitim ve Gelişim Setleri fikir öncüsü ve kurucusu Okan Arıkan kimdir, bize kendinizden bahseder misiniz?

Adım Adım kaç yaşa kadar?​

Adım Adım kaç yaşa kadar?
Adım Adım Bebek Eğitim Setleri’nin en büyük avantajı çocuğunuzun içinde bulunduğu aya özel olarak hazırlanmış olmasıdır. Böylelikle doğduğu ilk günden dört yaşına basana dek her ay, onun içinde bulunduğu gelişimsel döneme uygun olacak etkinlikler yapmanız mümkündür.

Adım adım nasıl yazılır?​

Bu kelime genellikle Adımadım şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Adım adım şeklinde olmalıdır.

4 aylık bebek nasıl tepki verir?​

Bu ay bebeğinizde yine gözle görülür değişimler sizi bekliyor. 4 aylık bebek davranışları artık kendini iyiden iyiye belli eder. Örneğin karnının üzerinde yatarken dirsek ve elleriyle destek alarak göğüs hizasına kadar kalkabilir. Sırtını dayayarak oturduğunda başını dik tutabilir ve yüksek sesle gülücükler saçabilir.

Bir aylik bebek neler yapar?​

Bir aylik bebek neler yapar?
1 Aylık Bebeğin Zihinsel Gelişimi Bebek 15-20 santim uzaklığındaki nesneleri görebilir, sese duyarlıdır ve başını sesin geldiği yöne doğru çevirebilir. Canlı ve parlak renkli nesneler bebeğin görme duyusunu uyarmak ve geliştirmek için doğru materyallerdir.

Adimadim Org nedir?​

İyilik Peşinde Koş Platformu, Adım Adım’ın desteklediği Sivil Toplum Kuruluşlarının Projeleri için koşmak isteyen gönüllülerin kullanacağı bir yardımseverlik koşusu web platformudur. Adım Adım’ın 8 yıl boyunca koşan 7,000 koşucu ve 66,000 bağışçı sayesinde biriktirdiği tecrübeleri sonucunda ortaya çıkmıştır.

Baştan başa ikileme mi?​

İsim durum ekleri ve iyelik ekiyle yapılan ikilemeler de ayrı yazılır: baş başa, diz dize, el ele, göz göze, iç içe, omuz omuza, yan yana; baştan başa, daldan dala, elden ele, günden güne, içten içe, yıldan yıla; başa baş, bire bir (ölçü), dişe diş, göze göz, teke tek; ardı ardına, boşu boşuna, günü gününe, peşi peşine …

Adım Adım Eğitim ve Gelişim Setleri, bebeğin gelişimine destek olmak amacıyla hazırlanmış özel bir set serisidir. Bu setler, çocuğunuzun her ayki gelişimsel döneme uygun olarak özel olarak tasarlanmış etkinlikler içermektedir. Böylece doğduğu ilk günden itibaren dört yaşına kadar her ay çocuğunuzun beceri ve kişisel gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Adım Adım Eğitim ve Gelişim Setleri fikir öncüsü ve kurucusu Okan Arıkan, çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda uzmanlaşmış bir isimdir. Setlerin içeriği, Okan Arıkan'ın uzmanlığı ve deneyimleriyle bir araya getirilmiştir, böylece çocukların en verimli şekilde gelişimlerine destek olabilecek materyaller sunulmaktadır.

Ayrıca, Adım Adım'ın desteklediği "İyilik Peşinde Koş Platformu" aracılığıyla gönüllüler, Sivil Toplum Kuruluşlarının Projeleri için koşabilirler. Bu platform, Adım Adım'ın desteklediği projelere bağış toplamak amacıyla koşu etkinliklerini düzenleyen bir web platformudur.

Ebeveynler olarak, çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmak ve onların her ayki farklı ihtiyaçlarına uygun etkinlikler yapmak büyük önem taşımaktadır. Adım Adım Eğitim ve Gelişim Setleri, bu noktada sizlere rehberlik ederek çocukların sağlıklı bir şekilde gelişmelerine katkı sağlayabilir.

Geri