- Konu Yazar
Survivor'da tansiyon hiç düşmüyor. Önceki akşam ekrana gelen bölümde ada konseyinde yaşananlar şoke etti.
Görüntülerde Adem Kılıççı'nın sinirlenerek takım arkadaşı Çılgın Sedat'a "Pişmiş pişmiş ne gülüyorsun" demesi üzerine şarkıcının da "Ne güleceğim" yanıtını verdiği anlarda ortalık bir anda karıştı.
Sedat'ın üzerine yürüyen Adem'i takım arkadaşları ve yapım ekibi zor sakinleştirdi.
O anlar sosyal medyada gündem oldu, Adem Kılıçcı'nın diskalifiye olup olmadığı merak ediliyor.
Tanıtımda Adem'in "Kendimi kontrol edemediğim bir andayım şu an. Yani ben de açıkçası bilmiyorum" sözleri üzerine Acun Ilıcalı'nın "Bu öyle bir çizgi ki açıkçası Survivor'ın kaderini belirleyen çizgi de bu. İnan bu akşam benim için de çok zor" demesi dikkat çekti.
Adem'ın diskalifiye olup olmayacağı bu akşam belli olacak.
Görüntülerde Adem Kılıççı'nın sinirlenerek takım arkadaşı Çılgın Sedat'a "Pişmiş pişmiş ne gülüyorsun" demesi üzerine şarkıcının da "Ne güleceğim" yanıtını verdiği anlarda ortalık bir anda karıştı.
Sedat'ın üzerine yürüyen Adem'i takım arkadaşları ve yapım ekibi zor sakinleştirdi.
O anlar sosyal medyada gündem oldu, Adem Kılıçcı'nın diskalifiye olup olmadığı merak ediliyor.
"BU AKŞAM BENİM İÇİN ÇOK ZOR"
Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Adem ile Acun Ilıcalı'nın baş başa olduğu ada konseyi merak uyandırdı.Tanıtımda Adem'in "Kendimi kontrol edemediğim bir andayım şu an. Yani ben de açıkçası bilmiyorum" sözleri üzerine Acun Ilıcalı'nın "Bu öyle bir çizgi ki açıkçası Survivor'ın kaderini belirleyen çizgi de bu. İnan bu akşam benim için de çok zor" demesi dikkat çekti.
Adem'ın diskalifiye olup olmayacağı bu akşam belli olacak.