Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Adele Malatyali mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Adele Malatyalı mı?​

‘Kilolarım babamdan geliyor’ Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı… Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim, bu yüzden de yuvarlak hatlarım var. Kilolarım babamdan geliyor.”

Adele nin babası kim?​

Mark EvansAdele / Babası
Adele neden ağladı?
Adele gözyaşları içindeki mesajında “teslimatta yaşanan gecikmeler ve Covid nedeniyle” konserlerin başka bir zaman yapılacağını söyledi ve hayranlarından özür diledi.
Adele Mark Evans Türk mü?
Galler doğumlu olan Evans, 1987 yılında Londra’ya taşınarak cam siliciliği yapmaya başladı. Adele’in annesi Penny Adkins ile bir barda tanışıp ilk görüşte aşık olan Evans, 5 Mayıs 1988’de Adele’i kucağına aldı.

Adele kimin kızı?​

Penny AdkinsMark EvansAdele/Ebeveynleri

Adel ailesi kimdir?​

Adele Laurie Blue Adkins 5 Mayıs 1988, İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve müzisyen. Adele Laurie Blue Adkins,5 Mayıs 1988’de genç ve bekar bir annenin kızı olarak Tottenham Hotspur, Londra, İngiltere’de doğdu. 2009 yılındaki röportajında “Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı… Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim” dedi.
Adele Ahmet Kaya’nın kızı mı?
Ahmet Kaya’nın kızı Adele’i suçlamadı – Magazin Haberleri – Milliyet.
Adele ne için özür diledi?
Gözyaşları içinde hayranlarından özür dileyen Adele, “Özür dilerim, ‘Çok üzgünüm ama gösteri hazır değil. Ekibimin yarısı Covid’e yakalandı. Prodüksiyonu kurtarmak için 30 saattir uyumadım ama zamanım kalmadı” dedi. Konser için Las Vegas’a gelen sevenlerine seslenen Adele, “Özür dilerim.

Adele kaç yaşında?​

34 yaşında (5 Mayıs 1988)Adele / Yaş

Mark Evans Kimdir?​

Mark Whitmore Evans (d. Melbourne, Victoria, Avustralya, 2 Mart 1956) Avustralyalı bas gitarist. 1975’in Mart ayından 1977’nin Haziran ayına kadar Avustralyalı hard rock grubu AC/DC’nin basçılığını yapmıştır. T.N.T. , High Voltage, Dirty Deeds Done Dirt Cheap ve Let There Be Rock albümlerinde çalmıştır.
Adele şu an nerede yaşıyor?
Adele, İngiltere’nin East Grinstead kentinden 4 milyon sterline bir malikane satın aldı. Adele’nin gözlerden uzak yaşamak istediği öğrenildi.
Adele çocuğu var mı?
Angelo AdkinsAdele / Çocukları

Adelin babası nereli?​

Adele Laurie Blue Adkins,5 Mayıs 1988’de genç ve bekar bir annenin kızı olarak Tottenham Hotspur, Londra, İngiltere’de doğdu. 2009 yılındaki röportajında “Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı… Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim” dedi. Galli babası, Adele henüz iki yaşındayken evi terk etti.

Adele nereli?​

Adele Laurie Blue Adkins,5 Mayıs 1988’de genç ve bekar bir annenin kızı olarak Tottenham, Londra, İngiltere’de doğdu. 2009 yılındaki röportajında “Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı… Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim” dedi. Galli babası, Adele henüz iki yaşındayken evi terk etti.
Adele konseri neden iptal edildi?
Adele, ses tellerinde yaşadığı sorun nedeniyle 2017’de Wembley Stadı’ndaki iki konserini iptal etmişti.

Geri