- Konu Yazar
Adele kaç albümü var?
İngiliz şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Adele, günümüze kadar dört stüdyo albümü kaydetti ve çeşitli şarkıcılar ile birlikte birtakım projeler içinde bulundu.Adele kaç tane Grammy aldı?
Adele şarkılarıyla, dokuz BRIT Ödülü, bir Oscar, bir Altın Küre, on beş Grammy, on sekiz Billboard Müzik Ödülü, beş Amerikan Müzik Ödülü ve iki defa Yılın Söz Yazarı kategorisinde Ivor Novello Ödülü aldı.
Adele hangi tür müzik yapıyor?
Adele Laurie Blue Adkins 5 Mayıs 1988 de Enfield, Kuzey Londra, İngiltere’de dünyaya gelmiştir. 21 yaşında kazandığı 2 Grammy ( Çıkış Yapan Şarkıcı ve En İyi Kadın Vokal) ödüllüyle çok iyi çıkış yapmış İngiliz soul-jazz sanatçısıdır.
Adele nereli?
Adele Laurie Blue Adkins,5 Mayıs 1988’de genç ve bekar bir annenin kızı olarak Tottenham, Londra, İngiltere’de doğdu. 2009 yılındaki röportajında “Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı… Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim” dedi. Galli babası, Adele henüz iki yaşındayken evi terk etti.Adele Malatyalı mı?
‘Kilolarım babamdan geliyor’ Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı… Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim, bu yüzden de yuvarlak hatlarım var. Kilolarım babamdan geliyor.”
Adele Ermeni mi?
Adele Laurie Blue Adkins 5 Mayıs 1988, İngiliz şarkıcı-söz yazarı ve müzisyen. Adele Laurie Blue Adkins,5 Mayıs 1988’de genç ve bekar bir annenin kızı olarak Tottenham Hotspur, Londra, İngiltere’de doğdu. 2009 yılındaki röportajında “Ailem Türk, İspanyol ve İngiliz asıllı… Ben babamdan dolayı yarı Galli’yim” dedi.
İlk albümü 19 ile Adele hem ticari başarı hem de eleştirmenlerin takdirini kazandı. 2011 yılında İkinci stüdyo albümü yayınlandı. 21 yaşında kazandığı 2 Grammy (Çıkış Yapan Şarkıcı ve En İyi Kadın Vokal ödüllerini aldı. 26 Kasım 2011) ödüllüyle çok iyi çıkış yapmış İngiliz soul-jazz sanatçısıdır.
Adele ne kadar sürede kilo verdi?
İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Adele’i tanıdığımızda o günkü kilo durumu ile bugünkü arasında 45 kilodan fazla vardı. Kilo verme sürecinde toplamda 100 kilo kaybeden Adele, kilo verirken yaşadıklarını ve bu süreçte hayatında nelerin değiştiğini Oprah röportajında anlattı.