- Konu Yazar
Adele e ne oldu?
Ünlü şarkıcı, Instagram paylaşımında gözyaşları içinde “Ekibimin yarısı Covid oldu ve şovu tamamlamamız imkansız” dedi. Dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından Adele, Las Vegas’taki konser turunu ekibindeki Covid krizi nedeniyle iptal etti.Adele kanser mi?
Twitter’dan yayılan bir habere göre, sesiyle ilgili problem yaşadığı için 2011’de gerçekleşmesi planlanan tüm konser ve reklam projelerini iptal eden şarkıcı gırtlak kanserine yakalandı ve acil bir ameliyata alınacak. 23 yaşındaki şarkıcı ekim başında tüm ABD turnesini iptal etmiş ve daha sonra sanatçının resmi …Adele nasıl kilo verdi?
Adele’in egzersiz programı, ağırlık kaldırma ve devre eğitimini içeriyor. Şarkıcı bu egzersiz rutininin üzerine düzenli bir şekilde 3 senedir çalıştığını belirtiyor. Başka bir deyişle Adele bilinçli bir kilo verme sürecinden geçmiş ve uyguladığı egzersizde sonuçtan önce düzenli uygulamaya önem vermiş.
Adele nerede?
Adele Laurie Blue Adkins 5 Mayıs 1988 de Enfield, Kuzey Londra, İngiltere’de dünyaya gelmiştir.Adele neden ayrıldı?
Boşandığı için utanıyor Babası, kendisi iki yaşındayken evi terk eden ünlü şarkıcı “Öyle bir aileden gelmediğim için hayatım boyunca çekirdek aile saplantım vardı” dedi ve ekledi: “Çok küçük bir yaştan itibaren kendime, çocuklarım olduğu zaman onlardan ayrılmayacağıma söz vermiştim.Adele kiminle evli?
Simon KoneckiAdele / Eşi (e. 2018–2021)
Müzik dünyasının yeni idolü Adele’den kötü haber var. ’21’ ve ’17’ albümleriyle satış rekorları kıran genç şarkıcının gırtlak kanseri olduğu iddia edildi.
İngiliz şarkıcı Adele, ses tellerinden ameliyat oldu. Adele, kendisine ait internet sitesinde yaptığı açıklamada, Boston’da ses tellerindeki iyi huylu polipin tedavisi için mikrocerrahi yöntemiyle geçirdiği ameliyattan sonra “iyileşmekte olduğunu” söyledi.