AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Add ne kadar burs veriyor?

Editör

Yeni Üye

Add ne kadar burs veriyor?​

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi, burs başvurularını 15 Eylül’den itibaren almaya başlayacak. ADD bu yıl 250 lira üniversite öğrencilerine, 2……

ÇYDD üniversite bursu ne kadar 2021 2022?​

ÇYDD üniversite bursu ne kadar 2021 2022?
*Kayıt yenileme işlemleri tarihleri 27 Eylül’de başlayacaktır. ÇYDD bursu ne kadar? 2021 – 2022 eğitim öğretim yılında burs almaya hak kazanan öğrencilere 320 TL karşılıksız burs verilecek.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Bursu ne kadar?​

ÇYDD bursları ne kadar? 2020-2021 dönemindeki ÇYDD üniversite bursları, Eylül-Haziran ayları arasından aylık 275 TL olarak öğrencilere verilecektir. Öğrencilere 10 aylık ödeme yapılmaktadır.

ADD yi kim kurdu?​

ADD yi kim kurdu?
Derneğin kurucuları arasında Ord. Prof. Dr. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu, Doç.

Atatürkçü Düşünce Derneği burs veriyor mu?​

Burslar Ekim Ayında Ödenmeye Başlayıp Öğretim Yılı Boyunca Devam Eder. Önceki Yıllarda Burs Alan Öğrenciler Belgelerini (Öğrenci Belgesi Ve Transkript) 7 Eylül İle 30 Eylül 2017 Tarihleri Arasında Derneğe Elden Ulaştırmalıdır.

ÇYDD burs ne zaman yatacak 2021?​

ÇYDD burs ne zaman yatacak 2021?
Online kayıt yenileme ortaöğretim/üniversite-27 Eylül – 4 Ekim 2021. Online başvuruların değerlendirilmesi ve mülakatlar- 4 ekim – 22 ekim 2021. Öğrenci burslarının bağlanması -23 ekim- 28 kasım 2021. Yeni dönem burs ödemelerinin başlaması-29 kasım 2021.

ÇYDD Üniversite bursu ne zaman yatar?​

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursu ne zaman yatar?​

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği bursu ne zaman yatar?

ÇYDD burs hangi durumlarda kesilir?​

Türkiye sınırları içinde okuyan, (Yurtdışı, Kıbrıs v.b.g yerlerde okuyan öğrencilere burs verilmez) Devlet okullarında okuyan (Burslu kazansanız dahi özel ve vakıf üniversitelerine burs verilemez) Ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan, başarılı, (Birden fazla yerden burs alıyorsanız burs verilmez)

Malatya Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı kimdir?​

Malatya Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı kimdir?
Vali Ali Kaban, Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkan’ı Yunus Millioğulları’na iade-i ziyarette bulundu. Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Millioğulları tarafından karşılanan Vali Kaban dernek üyeler ile birlikte bir süre sohbet etti.

Atatürkçü düşünce ne demek?​

Türk milletinin bugün ve gelecekte tam bağımsızlığa, huzur ve refaha sahip olması, aklın ve bilimin rehberliğinde Türk kültürünün çağdaş uygarlık düzeyine çıkarılması amacı ile temel esasları Atatürk tarafından belirlenen gerçekçi fikirlere ve ilkelere, Atatürkçülük veya Atatürkçü Düşünce Sistemi denir.

Atatürkçü Düşünce Derneği Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?​

Atatürkçü Düşünce Derneği Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?
Madde 5- Burstan yararlanmak isteyen öğrenciler, devam edecekleri okulun bulunduğu yerdeki ADD Şubesine veya Ankara için, Genel Merkeze başvuruda bulunurlar.

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şubesi, bu yıl üniversite öğrencilerine 250 TL burs vermeyi planlıyor. Burs başvuruları için 15 Eylül tarihinden itibaren kabul edilecektir.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ise 2021-2022 eğitim öğretim yılında burs almaya hak kazanan öğrencilere 320 TL karşılıksız burs verecektir. Geçen dönemde ise aylık 275 TL olarak öğrencilere burslar verilmiştir.

ÇYDD burslarıyla ilgili ödemeler genellikle Eylül-Haziran ayları arasında, 10 aylık periyotlar halinde yapılmaktadır. Öğrencilerin belgelerini düzenli olarak derneğe iletmeleri gerekebilir.

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) ve ÇYDD gibi dernekler burs imkanları sağlamaktadır. Burs başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin ilgili dernek şubesine veya genel merkeze başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Atatürkçü düşünce, Türk milletinin bağımsızlık, huzur ve refahı için Atatürk'ün belirlediği ilkelere ve fikirlere dayanan bir düşünce sistemidir. Bu düşünce sistemiyle ilgili detaylı bilgi için şu makaleyi okuyabilirsiniz: [Atatürkçü düşünce nedir?](https://tr.wikipedia.org/wiki/Atat%C3%BCrk%C3%A7%C3%BCl%C3%BCk)

ADD ve ÇYDD gibi derneklerin burs programları genellikle belirli kriterlere dayanmaktadır. Öğrencilerin bu kriterlere uygun olmaları durumunda burs almaya hak kazanabilirler.

Geri