AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Aday ogretmen 1 degerlendirme ne zaman yapilir?

Editör

Yeni Üye

Aday öğretmen 1 değerlendirme ne zaman yapılır?​

İlk değerlendirme ilk dönem 60 iş günü sonrasında danışman öğretmen ve okul müdürü tarafından MEBBİS üzerinden yapılır. İkinci değerlendirme ikinci dönem 60 iş günü sonrasında danışman öğretmen ve okul müdürü tarafından MEBBİS üzerinden yapılır.

Okul Performans ne demek?​

Performans, “Herhangi bir görevin gereği olarak önceden belirlenen standartlara uygun davranışların gösterilmesi ve beklenen amaçlara yaklaşma derecesini ifade eden bir kavram” olarak tanımlanıyor.

Aday öğretmen 3 değerlendirme ne zaman 2021?​

Aday öğretmen 3 değerlendirme ne zaman 2021?
11. Altı ayın sonunda Danışman Öğretmen ve Okul Müdürü tarafından MEBBİS üzerinden İKİNCİ DEĞERLENDİRME yapılır. 12. Oniki ayın sonunda Danışman Öğretmen, Okul Müdürü, Maarif Müfettişi veya Şube Müdürü tarafından MEBBİS üzerinden ÜÇÜNCÜ DEĞERLENDİRME yapılır.

Danışman öğretmen nasıl belirlenir?​

Yeni atanan öğretmenlerin 6 aylık dönemde yetiştirilmeleri amacıyla en az 10 yıl hizmeti olan öğretmenler arasından ulusal ve uluslararası projelerde koordinatör, danışman veya katılımcı öğretmen olarak görev almış, sosyal kültürel faaliyetlere katılım sağlayan, iletişim becerisi ve temsil yeteneği güçlü, mesleği ile …

Aday öğretmen Form 1 kaç saat?​

Yetiştirme sürecinde bulunan aday öğretmen günde 8 saat görevde olacak, ders ve diğer görevleri dışındaki sürede adaylık eğitimiyle ilgili faaliyetlerini sürdürecektir. Bu sürede aday öğretmene fiili olarak girmiş olduğu dersler dışında, yetiştirme süreci kapsamındaki faaliyetler için herhangi bir ücret ödenmeyecektir.

Aday öğretmen kaç iş günü çalışmalı?​

Aday öğretmen kaç iş günü çalışmalı?
Bu nedenle yönetmelik gereği bir dönemde en az 60 iş günü fiilen öğretmenlik görevi yapan aday öğretmenlere değerlendirme yapılmaktadır. Gazi ve şehit yakını, engelli ve Millî Sporcu ataması kapsamında atanan aday öğretmenlerin Adaylık Kaldırma Sınavına (AKS) tabi olmalarını istemiyorum.
Adaylık Değerlendirme Komisyonu kimlerdir?​
Değerlendiriciler; il millî eğitim müdürünce görevlendirilecek maarif müfettişi, aday öğretmenin görev yaptığı eğitim kurumu müdürü ve eğitim kurumu müdürünün görevlendirdiği danışman öğretmenden oluşur.
Öğretmenlik meslek kanunu ne demek?​
Öğretmenlik Meslek Kanunu, öğretmenlerin mesleklerinde kariyer ve liyakat esaslarına uygun olarak ilerlemeleri, mesleki gelişim sağlamalarını ve bunlara bağlı olarak özlük haklarının iyileştirilmesi amaçlıyor.

Aday öğretmen 1 değerlendirme ne zaman yapılır?
Aday öğretmenlerin ilk değerlendirme süreci, ilk dönemin 60 iş günü sonrasında danışman öğretmen ve okul müdürü tarafından MEBBİS üzerinden gerçekleştirilir. İkinci değerlendirme ise ikinci dönemin 60 iş günü sonrasında aynı şekilde danışman öğretmen ve okul müdürü tarafından MEBBİS üzerinden yapılır.

Okul Performans ne demek?
Okul performansı, belirli standartlara uygun davranışların sergilenmesi ve beklenen hedeflere ne kadar yaklaşıldığının gösterilmesini ifade eden bir kavramdır. Bu kavram, görevlerin gerekliliklerini yerine getirmek ve belirlenen standartlara uygun olarak davranışları sergilemekle ilgilidir.

Aday öğretmen 3 değerlendirme ne zaman yapılır?
Aday öğretmenler, 2021 yılında üçüncü değerlendirme sürecine altı ayın sonunda gireceklerdir. Bu değerlendirme, Danışman Öğretmen, Okul Müdürü, Maarif Müfettişi veya Şube Müdürü tarafından MEBBİS üzerinden yapılacaktır. İkinci değerlendirme ise oniki ayın sonunda gerçekleştirilecektir.

Danışman öğretmen nasıl belirlenir?
Yeni atanan öğretmenlerin 6 aylık süreçte yetiştirilmeleri amacıyla en az 10 yıl hizmeti olan öğretmenler arasından ulusal ve uluslararası projelerde koordinatör, danışman veya katılımcı öğretmen olarak görev almış, sosyal kültürel faaliyetlere katılım sağlayan, iletişim becerisi ve temsil yeteneği güçlü, mesleği ile …

Aday öğretmen Form 1 kaç saat?
Yetiştirme sürecinde bulunan aday öğretmenler, günde 8 saat görevde olacaklardır. Bu süre içinde ders ve diğer görevleri dışındaki zamanlarında adaylık eğitimiyle ilgili faaliyetleri sürdüreceklerdir. Bu süreçte, aday öğretmenlere fiilen girdikleri dersler dışında herhangi bir ücret ödenmeyecektir.

Aday öğretmen kaç iş günü çalışmalı?
Yönetmelik gereği, bir dönemde en az 60 iş günü öğretmenlik görevini yerine getiren aday öğretmenlere değerlendirme yapılır. Gazi ve şehit yakını, engelli ve Millî Sporcu atamasıyla göreve başlayan aday öğretmenlerin Adaylık Kaldırma Sınavı'na (AKS) tabii olmaları hakkındaki isteği dikkate alınır.

Adaylık Değerlendirme Komisyonu kimlerden oluşur?
Adaylık Değerlendirme Komisyonu, il millî eğitim müdürünün görevlendireceği Maarif Müfettişi, aday öğretmenin görev yaptığı eğitim kurumu müdürü ve eğitim kurumu müdürünün atayacağı danışman öğretmenden oluşmaktadır.

Öğretmenlik Meslek Kanunu neyi amaçlar?
Öğretmenlik Meslek Kanunu, öğretmenlerin mesleki kariyer ve liyakat esaslarına uygun olarak ilerlemelerini, mesleki gelişimlerini desteklemeyi ve buna bağlı olarak özlük haklarını iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Bu kanun, öğretmenlerin mesleklerinde daha etkin ve verimli olmalarını sağlamayı hedefler.

Geri