Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Adapazari cesme suyu icilir mi?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.238
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Adapazarı çeşme suyu içilir mi?​

Sakarya’da çeşmelere ulaştırılan suyun kalitesine vurgu yapılarak, vatandaşların bu suyu gönül rahatlığıyla içebileceği ifade edildi.

Yalova su musluktan içilir mi?​

Yalova Halk Sağlığı İl Müdürlüğü il genelindeki içme suyu inceleme ve tahlil çalışmalarının her ay aynı titizlikle sürdürüleceğini dile getirerek vatandaşların gönül rahatlığı ile şebeke sularını kullanabileceklerini dile getirdi.
Sosyal medyada özellikle Fethiye ile Köyceğiz İlçelerindeki içme sularına sabotaj düzenlendiği iddialarına karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından kendi laboratuvarlarında yapılan su analizleri sonucunda içme suyunda herhangi bir sorun olmadığı raporlandı.
Afyon Musluk suyu içilir mi?
Belediyemiz ve Afyonkarahisar Halk Sağlığı Müdürlüğünce Şehrimiz içme suyu şebekesinin muhtelif noktalarından düzenli olarak su numuneleri alınarak yapılanMikrobiyolojik ve Kimyasal analiz sonuçlarındaİnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği değerlerine göre herhangi bir sorun gözlenmemektedir.
Balıkesir Musluk suyu içilir mi?
Balıkesirlilerin musluktan akan suyu güvenle içebileceiğini belirten Başkan Kafaoğlu, “Kentin içme suyu İkizcetepeler Barajı’ndan gelip burada işlem görüyor. Tesislerimizin kapasitesi oldukça yüksek, Balıkesir’in 30-40 yıl daha suyla ilgili herhangi bir problemi yok.

Sakaryanın suyu içilir mi?​

SAKARYA’NIN SUYU, BİRİNCİ SINIF ”AB’nin içme suyunda belirlediği 46 parametre var. Şehre kullandırdığımız su, bu parametrelerin tamamından olumlu not almıştır. Sakarya’nın içme suyunun temin edildiği Sapanca Gölü, OECD ve Sağlık Bakanlığı verilerine göre birinci sınıf su kalitesinde.

Göl suları içilebilir mi?​

Çalışmada, genel şartlar bakımından gölün su kalitesi her noktada birinci sınıf olarak tayin edildi. Ölçüm yapılan derelerdeki su kalitesi ise azot ve fosfor gibi elementler bakımından üçüncü ve dördüncü sınıf olarak belirlendi. Derelerde azot gruplarının yüksek olması sebebiyle suyun kalitesinin düştüğü tespit edildi.
Sapanca Gölü’nden Sakarya’ya verilen içme suyunun, Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterlere göre Türkiye’deki en kaliteli çeşme suyu olduğu belirtildi.
 
Geri
Üst