AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Adama Traore nerede dogdu?

Editör

Yeni Üye

Adama Traore nerede doğdu?​

Hospitalet de Llobregat, İspanyaAdama Traoré / Doğum yeriL’Hospitalet de Llobregat, Katalonya’nın ikinci büyük şehri. Barselona’nın hemen güneybatısında yer alıp bu şehrin bir varoşu olam durumundadır. Vikipedi

Adama Traore nerede?​

Adama Traore nerede?
La Liga devi Barcelona, Premier Lig ekibi Wolverhampton forması giyen Adama Traore’yi kadrosuna kattı. Yıldız futbolcu, sezon sonuna kadar Katalan ekibinde kiralık olarak forma giyecek.

Adama Traore hangi kanat?​

37 numaralı forması ile Wolverhampton Wanderers takımında görev yapan Adama Traoré Diarra Forvet pozisyonunda / mevkisinde görev yapmaktadır.

Traore hangi mevkide oynuyor?​

Traore hangi mevkide oynuyor?
ForvetAdama Traoré / PozisyonForvet pozisyonu, futbolda rakip takımın kalesine en yakın oyuncudur ve gol atıp takımına skor kazandırmakla sorumludur.İlerideki pozisyonları ve sınırlı savunma sorumlulukları ile genelde takım adına diğer oyunculardan daha fazla gol atarlar. Vikipedi

Adama Traore aslen nerelidir?​

Adama Traoré (1996 doğumlu futbolcu)
Kişisel bilgileri
Tam adı | Adama Traoré Diarra
Doğum tarihi | 25 Ocak 1996
Doğum yeri | Hospitalet de Llobregat, İspanya
Boyu | 1,78 m (5 ft 10 in)

Adama Traore neden kaslı?​

Adama Traore neden kaslı?
“Ağırlık çalışmıyorum” Hızı, kaslı ve güçlü fiziği ile gündeme gelen Traore, “İnanması zor biliyorum ama ağırlık kaldırmıyorum. Vücudum genetik. Antrenman yapıyorum ve çabucak kas yapabiliyorum.

Adama Traore kaç para?​

Barcelona Kulübü, 26 yaşındaki kanat oyuncusu Traore’nin satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralandığını duyurdu. İngiltere basınında satın alma bedelinin 30 milyon sterlin olarak belirlendiği öne sürüldü.

Adama Traore Türkiyede hangi takımlarda oynadı?​

Adama Traore Türkiyede hangi takımlarda oynadı?
Adama Traoré (1996 doğumlu futbolcu)
Kişisel bilgileri
2015-2016 | Aston Villa | 11
2016-2018 | Middlesbrough | 61
2018- | Wolverhampton Wanderers | 123
2022- | → Barcelona (kiralık) | 5

Adam Traore hangi takımlarda oynadı?​

FC Barcelona#11 / Forvetİspanya Millî Futbol Takımı#20 / ForvetAdama Traoré/Şu andaki takımları

Traore hangi takımda oynadı?​

Traore hangi takımda oynadı?

Traore kim?​

26 yaşında olduğu bilinen kanat oyuncusu Traore’nin satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralandığı duyuruldu. Tam ismi Adama Traoré Diarra olan futbolcu, 25 Ocak 1996 tarihinde İspanya’nın L’Hospitalet de Llobregat kentinde dünyaya gelmiştir.

Adama Traore ağırlık çalışıyor mu?​

Adama Traore ağırlık çalışıyor mu?
Adama Traore: “Şınav ya da ağırlık antrenmanı yapmam. İnanması zor ama bunların hiçbirini yapmam. Genetik. Egzersiz yapıyorum, ama çok fazla da değil çünkü kas kütlesini çok çabuk kazanıyorum.”

Adama Traore aslen nereli?​

Adama Traore kaç kilo?​

Adama Traore kaç kilo?
86 kgAdama Traoré / Kilo

Adama Traore, 25 Ocak 1996 tarihinde İspanya'nın L'Hospitalet de Llobregat şehrinde doğmuştur. Kendisi, Barcelona'da doğmuş ve bu şehrin bir varoşu olan Katalonya'nın ikinci büyük şehri olan L'Hospitalet de Llobregat şehrinde büyümüştür.

Adama Traore, Wolverhampton Wanderers takımında forma giymektedir ve forvet pozisyonunda görev yapmaktadır. Kendisi hızı, kaslı ve güçlü fiziği ile dikkat çekmektedir. Adama Traore, ağırlık çalışmadığını belirtmiş ve genetik olarak kaslı bir vücuda sahip olduğunu ifade etmiştir.

Barcelona Kulübü, 26 yaşındaki Adama Traore'yi sezon sonuna kadar kiraladığını duyurmuştur. İngiltere basınında satın alma bedelinin 30 milyon sterlin olarak belirlendiği öne sürülmektedir.

Adama Traore, kariyeri boyunca Aston Villa, Middlesbrough ve Wolverhampton Wanderers gibi takımlarda forma giymiştir. Ayrıca 2022 yılında Barcelona'ya kiralık olarak transfer olmuştur.

Adama Traore'nin kilosu ise 86 kg olarak belirtilmektedir. Egzersiz yapmasına rağmen ağırlık antrenmanı yapmadığını ve kas kütlesini genetik olarak hızlı bir şekilde arttırdığını belirtmektedir.

Geri