Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acun Ilicali motor kazasinda olen arkadasi kim?

Editör

Yeni Üye

Acun Ilıcalı motor kazasında ölen arkadaşı kim?​

Kazada, Arif Razgatlıoğlu ve arkasında bulunan kız arkadaşı Ülkü Özcan olay yerinde can verdi. Acun Ilıcalı, Twitter’dan yaşadığı üzüntüyü anlattı. ‘Tek teker Arif’ olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan’ın motosiklet kazasında can vermesi Acun Ilıcalı’yı yıktı.

Balıkesir kazası nerede oldu?​

Balıkesir’in Manyas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Balıkesir Valiliği, vatandaşların Ramazan Bayramını huzur içinde geçirebilmesi için bir dizi tedbir aldı. Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü güreş sporcuları katılacakları şampiyonalar öncesinde çalışmalarını hızlandırdı.

Ergun ilicali nereli?​

Ergun ilicali nereli?
Ali Acun Ilıcalı (d. 29 Mayıs 1969, Edirne), Türk televizyoncu, sunucu, girişimci, uluslararası yapımcı ve iş insanıdır….
Acun Ilıcalı
Acun Ilıcalı (2008)
Doğum | Ali Acun Ilıcalı 29 Mayıs 1969 Edirne, Türkiye
Eğitim | Kadıköy Anadolu Lisesi İstanbul Üniversitesi

Levent Bozkurt kimdir?​

Levent Bozkurt kimdir?
Emlak satış ve geliştirme işleri ile uğraşan Bozkur, Miami’de sevilen bir iş insanı olarak biliniyordu. 2010 yılından bu yana bölgede ticari işler yapan Bozkurt, emlak alanında da çalışmalar yapmıştı.

Otobüs kazası hangi ilde oldu?​

Afyonkarahisar’da içerisinde 40 yolcunun bulunduğu yolcu otobüsü kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada yolculardan 15’i yaralandı.

Son otobüs kazası nerede oldu?​

Son dakika haberi… İstanbul’da hayatını kaybeden bir vatandaşın cenazesini ve cenaze yakınlarını Trabzon’a ulaştırmak için yola çıkan yolcu otobüsünün Çankırı D100 karayolunda devrilmesi neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 27 kişi yaralandı.

Balıkesirin neresi yanıyor?​

Balıkesirin neresi yanıyor?
Balıkesirin Ayvalık ilçesinde Cumartesi akşamı başlayan orman yangını, güçlü rüzgârların da etkisiyle hızla yayılarak geniş bir alanı kapladı.

Acun Ilıcalı'nın motor kazasında hayatını kaybeden arkadaşı Arif Razgatlıoğlu ve kız arkadaşı Ülkü Özcan oldu. Bu trajik olay sonrasında Acun Ilıcalı, Twitter üzerinden duyduğu üzüntüyü paylaştı ve 'Tek teker Arif' olarak tanınan Arif Razgatlıoğlu ile arkadaşı Ülkü Özcan'ın motosiklet kazasında hayatlarını kaybetmesinin kendisini derinden sarstığını ifade etti.

Balıkesir'deki kaza Manyas ilçesinde meydana gelmiştir. Balıkesir Valiliği, bu tür kazaların yaşanmasını önlemek amacıyla Ramazan Bayramı öncesi çeşitli tedbirler almıştır. Ayrıca Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü güreş sporcuları da şampiyonalara hazırlanmak için çalışmalarını hızlandırmıştır.

Ergün Ilıcalı ise Ali Acun Ilıcalı'nın kardeşi ve kendisi de bir televizyoncu, sunucu, girişimci ve iş insanıdır. Ali Acun Ilıcalı'nın Edirne doğumlu olduğu bilinmektedir.

Levent Bozkurt ise emlak satış ve geliştirme işleriyle uğraşan bir iş insanıdır. Miami'de sevilen bir iş insanı olan Bozkurt, 2010 yılından bu yana bölgede ticari işler yapmaktadır ve emlak sektöründe de faaliyet göstermektedir.

Afyonkarahisar'da meydana gelen yolcu otobüsü kazasında içinde 40 yolcu bulunan otobüsün şarampole devrilmesi sonucu 15 yolcu yaralanmıştır.

Son olarak, İstanbul'dan Trabzon'a cenaze taşıyan yolcu otobüsünün Çankırı D100 karayolunda devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetmiş, 3'ü ağır 27 kişi yaralanmıştır.

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cumartesi akşamı başlayan orman yangını güçlü rüzgarlarla etkileşime girerek hızla yayılmıştır. Videoyu izleyemedim, ancak yangın haberini duydum ve bu üzücü olayın Ayvalık ilçesinde geliştiğini belirtmek isterim.

Geri