SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Acuka Tanımı İçin Malzemeler
3 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı tatlı biber salçası
4 yemek kaşığı galeta unu
3 diş sarımsak
1 su bardağı ceviz
Yarım çay bardağından 1 parmak fazla zeytinyağı
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı karabiber
Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri mutfak robotundan uygunca geçirin.
Tuz ben eklemedim siz tadına bakıp damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.
Kızarmış ekmeğin üzerine sürün ve afiyetle tüketin kusursuz oluyor
Acukayı cam bir kavanoz içine koyup, üzerine biraz zeytinyağı gezdirin.
Kapağını sıkıca kapatıp, bu şekilde buzdolabında 1 hafta bozulmadan koruma edebilirsiniz.
Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 yemek kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı tatlı biber salçası
4 yemek kaşığı galeta unu
3 diş sarımsak
1 su bardağı ceviz
Yarım çay bardağından 1 parmak fazla zeytinyağı
1 çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı karabiber
Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri mutfak robotundan uygunca geçirin.
Tuz ben eklemedim siz tadına bakıp damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.
Kızarmış ekmeğin üzerine sürün ve afiyetle tüketin kusursuz oluyor
Acukayı cam bir kavanoz içine koyup, üzerine biraz zeytinyağı gezdirin.
Kapağını sıkıca kapatıp, bu şekilde buzdolabında 1 hafta bozulmadan koruma edebilirsiniz.
Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı