AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acılı Patlıcan Ezme

theking

Yeni Üye
Katılım
2 Şubat 2024
Mesajlar
231.543
Tepkime puanı
2
Puan
38
Yaş
36
Acılı Patlıcan Ezme Tanımı İçin Gereçler
2 adet patlıcan
2 adet kapya biber
1 adet kuru soğan
1 adet domates
2 adet sivri biber
Bir tutam maydanoz
1 yemek kaşığı biber salçası
3 yemek kaşığı zeytinyağ
1 dolu yemek kaşığı isot
Tuz(damak zevkinize göre)

Acılı Patlıcan Ezme Tanımı Yapılışı

Patlıcan ve kapya biberleri közlüyoruz(ben yazdan dolaba atığım közlerimi kullandım)
Kabuklarını soyduğumuz kapya biber, patlıcan ve öteki gereçleri rondada güzelce çekiyoruz.
Zeytinyağ, isot ve tuzunu da ekleyip karıştırıyoruz ve servis ediyoruz.Deneyeceklere afiyet olsun
 
Geri
Üst