Acılı Kebap

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Acılı Kebap Tanımı İçin Malzemeler
250 gram kıyma
250 gram kuşbaşı
1 büyük kapya biber
2 orta uzunluk yeşil biber
Yarım baş közlenmiş sarımsak
1 tane küçük soğan
1 çay kaşığı tuz
Çeyrek çay kaşığı karabiber
Çeyrek çay kaşığı pulbiber
1 çay kaşığı isot
Çay kaşığının ucuyla kimyon

Acılı Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kapya biber, yeşil biberi sarımsağı, soğanı blenderda incecik olana kadar çekelim.
Kuşbaşı eti farklı olarak küçük kesim olacak formda blenderdan geçirelim.
Hepsini kıymayla buluşturup yeterlice yoğuralım.
Baharatları ve tuzu da ekleyip, tekrar yoğuralım.
Şişe sıkıp tepsiye yerleştirelim.
100 derece 30 dk pişecek. Yeniden takip edelim. Üstü kızarmasın. Sulu olmalı.Çıkarıp servis edelim.
Acılı Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst