- Konu Yazar
- #1
Acılı Ezme Tanımı İçin Malzemeler
2 adet domates
2 adet soğan
2 adet sarımsak
2 adet yeşil biber (Acılı)
2 adet kırmızı sivri biber
1 tutam maydanoz
Yarım cay bardağı sıvı yağ
3.4 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı domates salçası ve biber salçası
1 cay kaşığı pulbiber
1 cay kaşığı karabiber
Tuz
Acılı Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bütün gereçleri sırasıyla robottan çektiriyoruz.
Daha sonra salçaları ve başka baharatları ekleyip, karıştırıyoruz.
Sonra servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Acılı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet domates
2 adet soğan
2 adet sarımsak
2 adet yeşil biber (Acılı)
2 adet kırmızı sivri biber
1 tutam maydanoz
Yarım cay bardağı sıvı yağ
3.4 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı domates salçası ve biber salçası
1 cay kaşığı pulbiber
1 cay kaşığı karabiber
Tuz
Acılı Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bütün gereçleri sırasıyla robottan çektiriyoruz.
Daha sonra salçaları ve başka baharatları ekleyip, karıştırıyoruz.
Sonra servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Acılı Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı