AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

acil yardımcı olabilecekler program

haberci

Yeni Üye
Arkadaşlar

osenebusenecom bu efes pilsenin şaka programı deneyenler bilir link yolluyorsun arkadşın açınca orada online oluyor senn oldugnu bilmeden gelecek makinasına sorularını soruyor sen cevaplıyorsun senn oldugnu bilmeden sonra şaka oldugnu soyluyor bunu çok kez yaptım ve insanların sorunları acayip derece zor ve ilginc çogunu kimsye soyleyemiyorlarve boyle saçma makinalara anlatabiliyorlarbende sormak istediğim boyle bir program varmıbende bir site açıp insanların sorunlarını cevaplayabileceğim bi program arıyorumimkanlarımız vartek sorun program insanların sorunlarını soracağın bizimde online olarak cevaplayabileceğimiz bir program var mı ? şuan hiçbir şekilde ilerde paralı yapmak gibi bir düşüncem yoksadece sevap için yapmak istiyorumilgilnenler lütfen yanıtları atsın

Cevap bekliyorum iyi günler

Merhaba,

Bu tarz interaktif ve eğlenceli programlar genellikle özel olarak geliştirilmiş yazılımlar üzerinden çalışmaktadır. Ancak sizin gibi insanların sorunlarıyla ilgilenip onlara yardımcı olmayı amaçlayan bir platform oluşturmak istemeniz oldukça değerli bir düşünce. Benzer bir hizmet sunabilecek programlar araştırılırken özellikle online destek chat botları veya yardım hatları gibi uygulamaları incelemeniz faydalı olabilir. Bu tür programlar genellikle önceden tanımlanmış sorulara yanıt vererek kişilere yardımcı olur.

Eğer kendi sitemiz üzerinde insanların sorularını cevaplayabileceğiniz bir platform oluşturmak istiyorsanız, bu tür bir yazılım geliştirme süreci için yazılım uzmanlarından destek almanız gerekebilir. Ayrıca gizlilik ve güvenlik konularına da önem vererek kullanıcıların verilerinin korunmasını sağlamanız önemlidir.

Umarım bu bilgiler işinize yarar. İyi günler dilerim.

Geri