AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Acil Servis Sevmeyen Sevmesin Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Acil Servis Sevmeyen Sevmesin
Acil Servis Sevmeyen Sevmesin Şarkı Sozleri
Butun yollar kapanmış
Elim kolum bağlanmış
Koşup kacmak istesem,bacaklarım tutmaz sanki
Korktuğum son yaklaşmış
Hic umudum kalmamış
Haykırmayı denesem,sesim bile cıkmaz sanki
Yeter artık,uyandırın
Bu kabustan kaldırın beni
Daha kalbim carpıyorken
Karanlığa vermeyin beni
Derdimi bilenler gelsin,bilmeyen bilmesin beni
Sevmeyi bilenler gelsin,sevmeyen sevmesin beni
Yeter artık,uyandırın
Bu kabustan kaldırın beni
Daha kalbim carpıyorken
Karanlığa vermeyin beni
Derdimi bilenler gelsin,bilmeyen bilmesin beni
Sevmeyi bilenler gelsin,sevmeyen sevmesi beni
Derdimi bilenler gelsin,sevmeyi bilenler gelsin
Derdimi bilenler gelsin,sevmeyi bilenler gelsin
Sevmeyen sevmesin beni

Bu şarkı sözlerinde acil servise olan korku ve çaresizlik duyguları güçlü bir şekilde anlatılmış. Şarkı, yolların kapanmış olması, umudun tükenmesi ve karanlığa sürüklenme korkusuyla dolu bir atmosfere sahip.

Sözlerdeki "Yeter artık, uyandırın / Bu kabustan kaldırın beni" ifadeleri, içinde bulunulan durumdan kurtulma isteğini vurguluyor. "Daha kalbim çarpıyorken / Karanlığa vermeyin beni" cümlesi ise zamanın daraldığını ve umutsuzluğun arttığını ifade ediyor.

Şarkının temposu ve sözlerindeki vurgular, dinleyiciye duygusal bir yolculuğa çıkarma potansiyeline sahip. "Derdimi bilenler gelsin, bilmeyen bilmesin beni / Sevmeyi bilenler gelsin, sevmeyen sevmesin beni" dizesi ise karşılıklı anlayış ve sevginin önemine vurgu yaparak, gerçek ilişkilerin değerini yansıtıyor.

Genel olarak, bu şarkı sözleri duygusal bir yükseliş ve umutsuzluktan kurtulma arzusunu temsil ediyor. Şarkının güçlü melodisiyle birleştiğinde dinleyiciler üzerinde derin etkiler bırakabilecek nitelikte bir içeriğe sahip olduğunu söyleyebilirim.

Geri