Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acikogretim sinavinda kac uniteden sorumluyuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açıköğretim sınavında kaç üniteden sorumluyuz?​

Ara sınavına hazırlanan aöf öğrencileri final sınavına da çalışmış olacaktır. Çünkü açık öğretim ara sınavında 1ve 4 ünitenin sorumlu iken, final sınavında ise kitabın tamamından sorumlusunuz.

AÖF 1 yılda kaç sınav oluyor?​

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde güz döneminde güz dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı, bahar döneminde bahar dönemi ara sınavı ve dönem sonu sınavı olmak üzere ilgili öğretim dönemlerinde kaydını yenileten öğrencilere dört sınav yapılmakta olup, her bir sınav organizasyon açısından Türkiye ve …
AUZEF vize sınavı hangi üniteye kadar?
AUZEF vize (Ara Sınav) konuları 8 bölüm ise vize sınavında 4; 10 bölüm ise vize sınavından 5; 12 bölüm ise vize sınavından 6; 14 bölüm ise vize sınavından 7 bölümden sorumlu olursunuz.

AÖF hangi üniteden kaç soru çıkacak?​

Bu, final sınavında vize de sorumlu olduğunuz ünitelerden çıkacak soru sayısınında oranını da vermektedir. Yani 20 soruluk bir sınavda vize konularından 5-7 arası soru çıkmaktadır. Finallerde soruların çoğunluğu son 4 üniteden çıkmaktadır.

AÖF 1 senede kaç dönem var?​

MADDE 5 – (1) Öğrencilere, öğrenimlerini tamamlamaları için tanınan program süresi; 2 yıllık önlisans programları için 4 yarıyıl, 4 yıllık lisans programları için 8 yarıyıldır.
AÖF 1 günde kaç sınav?
Her ders için yarım saat süre verilecek olan sınavda 5 dersten sorumlu olanlar yalnızca sabah oturumuna katılacaklar. 5 dersten fazla sınava girecek olanlar ise sabah ve öğleden sonra 14.00’da olmak üzere 2 oturuma katılacaklar.

Istanbul Üniversitesi Açıköğretim vize sınavları nasıl oluyor?​

Fakültemiz tarafından gerçekleştirilen sınavlar geneli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Her ders için 20 soru sorulmakta ve soruların çözümü için 30 dakika süre verilmektedir. Bazı Uzaktan Öğretim programlarında çoktan seçmeli sınav tipinin dışında Klasik ve Sözlü sınavlar uygulanabilmektedir.

Açıköğretim final sınavında vize konuları dahil mi?​

Bu, final sınavında vize de sorumlu olduğunuz ünitelerden çıkacak soru sayısınında oranını da vermektedir. Yani 20 soruluk bir sınavda vize konularından 5-7 arası soru çıkmaktadır. Finallerde soruların çoğunluğu son 4 üniteden çıkmaktadır. Ama bu vize konularına hiç çalışmayın dememektir.
AÖF ders geçme notu kaç 2021?
AÖF’de ders geçme notu 35 puan olarak belirtilmiştir. 35 puanın altında kalan her not FF harfi ile gösterilir. FF olan derlerin mutlaka tekrarının yapılması gerekir.

AÖF ders geçme notu kaç 2022?​

“Başarı Notu” alt sınır değeri, laboratuvar dersleri, uygulama dersleri ve İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında öğretim dili İngilizce olan dersler dışında 35’tir…”

AÖF 1 3 2 4 kuralı nedir?​

Açıköğretimde sınıf geçme sistemi değiştirildi. Önceden 1-3, 2-4 kuralı dediğimiz 1. sınıftan dersi olanların 3. sınıftan ders alamaması kuralı kalktı. Kalan FF dersinizi istediğiniz sınıfta alabileceksiniz. Böylece sınıf tekrar daha az olmuş olacak.
AÖF kaç soru var 2022?
Üniversite tarafından alınan karara göre 2021-2022 eğitim öğretim yılında ders geçmek için adayların sınavlardan en az 35 alması gerekiyor. AÖF sınavlarında öğrencilere sorumlu olunan her dersten 20 soru sorulurken, bu soruların yanıtlanması için 30 dakika sınav süresi veriliyor.

Geri