Acikogretim Onlisans kayit ucreti ne kadar?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açıköğretim Önlisans kayıt ücreti ne kadar?​

Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺220.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır.

AÖF harç ücreti ne kadar?​

Normal dönem dersleri (30 AKTS) alındığında 365 TL – 395 TL harç ücreti ödenmesi gerekecektir. Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.
AÖF harç ücretleri 2021 hangi banka?​
Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil Bankacılık veya İnternet

AÖF harç parası ne kadar 2022?​

AÖF harç parası ne kadar 2022?
2021-2022 Öğretim Yılı İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adayların Ödeyeceği Tutarlar
| Açıköğretim Fakültesi – Ön Lisans Programları | Dönem Öğretim Gideri
1 | Acil Durum ve Afet Yönetimi * | ₺ 505
2 | Adalet | ₺ 365
3 | Aşçılık | ₺ 395
4 | Bankacılık ve Sigortacılık | ₺ 365

AÖF harç ücretleri 2021 ne zaman yatırılacak?​

AÖF harç ücretleri 2021 ne zaman yatırılacak?
Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 08 Ekim 2021 tarihinde Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığından saat 22:30’a kadar ödeme yapılabilecektir.

AÖF harç ücretleri hangi bankaya yatıyor?​

Anadolu Üniversitesi harç parası nasıl yatırılır?​

2020-2021 Öğretim Yılı Güz Dönemi Öğretim Gideri ve Öğrenim Ücreti/Öğrenci Katkı Payı ödemeleri, 29 Ekim 2020 Perşembe günü Saat 23:59’a kadar Kredi Kartı/Banka Kartı (Çevrimiçi Başvurunuzu yaptıktan sonra herhangi bir bankanın kredi kartı/banka kartı ile online ödeme yapabilir.
AÖF ilk kayıt ne zaman 2022?​
İşte, bölümlerin harç ücretleri… AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN? Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

2022 AÖF kayıt yenileme ne zaman?​

2022 AÖF kayıt yenileme ne zaman?
Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlanan kılavuza göre AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 7 Şubat Pazartesi saat 09.00’dan itibaren online olarak başlayıp, 18 Şubat Cuma günü saat 17.00’de sona erecek. Ders seçimi işlemleri de bu tarihlerde yapılacak.

Açıköğretim Önlisans kayıt ücreti ne kadar?
Açıköğretim önlisans programlarına kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺220,00 tahsil edilecektir. Ayrıca, yabancı dil yeterliliğini sağlayan öğrencilerden ise ₺310,00 fark alınacaktır.

AÖF harç ücreti ne kadar?
Normal dönem dersleri (30 AKTS) alındığında ödenmesi gereken harç ücreti 365 TL ile 395 TL arasındadır. Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında veya Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır.

AÖF harç ücretleri 2021 hangi banka?
Ders seçimi işlemini tamamlayan öğrenciler 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi için Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini belirtilen tarihler arasında çeşitli yöntemlerle yapabileceklerdir, bu yöntemler arasında Kredi Kartı/Banka Kartı, Ziraat Bankası ATM'leri, Mobil Bankacılık veya İnternet bankacılığı bulunmaktadır.

AÖF harç parası ne kadar 2022?
2021-2022 Öğretim Yılı için ilk kez kayıt yaptıracak adayların ödeyeceği tutarlar bölüm bazında değişmektedir. Örnek olarak, Acil Durum ve Afet Yönetimi bölümü için ₺505, Adalet bölümü için ₺365, Aşçılık bölümü için ₺395, Bankacılık ve Sigortacılık bölümü için ₺365 gibi farklı miktarlar belirtilmiştir.

AÖF harç ücretleri 2021 ne zaman yatırılacak?
2021 yılı AÖF harç ücretleri, kayıt yenileme tarihinin son günü olan 8 Ekim 2021 tarihine kadar ödenebilecektir. Ödemeleri Kredi Kartı, İnternet, ATM ve Mobil Bankacılığı gibi yöntemlerle saat 22:30'a kadar yapabilirsiniz.

AÖF harç ücretleri hangi bankaya yatıyor?
AÖF harç ücreti ödemeleri çeşitli yöntemlerle yapılabilir. Ödemeler genellikle Ziraat Bankası ATM'leri, kredi kartı, banka kartı, mobil bankacılık ve internet bankacılığı gibi kanallar aracılığıyla gerçekleştirilebilir.

Anadolu Üniversitesi harç parası nasıl yatırılır?
Anadolu Üniversitesi öğrencileri, harç parası ve öğrenim ücreti/öğrenci katkı payı ödemelerini genellikle kredi kartı veya banka kartı ile online olarak yapabilirler.

AÖF ilk kayıt ne zaman 2022?
2022 yılında AÖF'ye ilk kaydını yaptırmak isteyen öğrenciler, kayıt yenileme işlemlerini 7 Şubat 2022 Pazartesi gününden itibaren 18 Şubat 2022 Cuma gününe kadar gerçekleştirebileceklerdir. Kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci otomasyonuna girilerek yapılacaktır.

2022 AÖF kayıt yenileme ne zaman?
2022 AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 7 Şubat Pazartesi gününden itibaren online olarak başlayacak ve 18 Şubat Cuma günü saat 17:00'de sona erecektir. Ders seçimi işlemleri de bu tarihler arasında gerçekleştirilecektir. Kayıt yenileme işlemleri için öğrencilerin aof.anadolu.edu.tr adresini ziyaret etmeleri gerekmektedir.

Geri