Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acikogretim kaydi ne zaman bitiyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Acikogretim kaydi ne zaman bitiyor?​

MEB’den yapılan açıklamada “Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınavları için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 15 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılması Başkanlığımızca uygun görülmektedir. …

AÖL kayıt yenileme 2021 ne zaman bitiyor?​

“2021-2022 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem sınavları için ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi için 6 Eylül 2021 tarihinden 8 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar; Mesleki Açık Öğretim Lisesi ve Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi için 6 Eylül 2021 tarihinden 1 Ekim 2021 …

2 dönem açık lise kayıtları ne zaman 2021?​

2 dönem açık lise kayıtları ne zaman 2021?
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı iş takvimine göre, 2. Dönem İlk Kayıt ve Kayıt Yenileme İşlemleri 4 Ocak 2021 – 31 Ocak 2021 olarak belirlenmişti.

YKS kayıt ne zaman bitiyor?​

YKS kayıt ne zaman bitiyor?
YKS sonuçlarına göre bir yükseköğretim kurumuna yerleşen adayların üniversite kayıt işlemleri 6-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılabilecek.

2 dönem açık öğretime geçilir mi?​

Dönem yeni kayıt ve kayıt yenileme tarihlerini kaçırdığınız takdirde, 2. dönem ve 3. dönemde Açık Öğretim Lisesinden, Mesleki Açık Öğretim Lisesine geçiş yapamazsınız. Geçiş yapmak için bir sonraki Eğitim Öğretim yılının 1. dönem kayıt yenileme ve yeni kayıt dönemini beklemeniz gerekir.

AÖL Sınav online mi?​

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer imzasıyla illere gönderilen yazıya göre, Bakanlık bünyesinde faaliyetlerini yürüten açık öğretim okullarının 2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönem sınavları, 4-10 Aralık 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu kapsamda sınavlar, bu döneme mahsus online yapılacak.

AÖL kayıt yenileme ne zaman son?​

AÖL kayıt yenileme ne zaman son?
Açıköğretim Lisesi 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Ekim 2021 tarihine kadar uzatıldı.

2021 ve 2022 açık öğretim lise sınavları ne zaman?​

2021 ve 2022 açık öğretim lise sınavları ne zaman?
Açık Öğretim Lisesi 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı 2021-1. Dönem Sınavları 4-10 Aralık’ta yapıldı.

AÖL Yeni Kayıtlar Ne Zaman Başlıyor?​

AÖL’ün internet sitesinde yer alan bilgiye göre 2021 açık lise kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 06 Eylül 2021- 03 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Açık lise kayıt yenileme ne zaman?​

AÖL kayıt iş ve işlemleri ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı’ndan duyuru yayınlandı. Yayımlanan duyuruya göre ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemi 20 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek. https://odeme.meb.gov.tr adresinden de tüm bankaların kredi kartı ile ilk kayıt ve kayıt yenileme sınav ücretini yatırılacak.

YKS kayıt ne zaman bitiyor 2021?​

YKS kayıt ne zaman bitiyor 2021?
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS) tercihleriyle ilgili süreç yakın zaman önce sona erdi. Üniversitelerin açılacağı tarihi heyecanla bekleyen yüz binlerce genç, bir yandan da üniversite kayıt tarihleri hakkında araştırmalarına hız verdi. Üniversite kayıtları takvime göre 6-10 Eylül 2021’de tamamlandı.

Üniversite son kayıt günü ne zaman?​

Üniversite son kayıt günü ne zaman?
Bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri üniversiteler tarafından 4-7 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıtlar ise 4-5 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Acikogretim kaydi ne zaman bitiyor?

Acik ogretim kaydi genellikle belirli tarih araliklari icerisinde yapilmaktadir. Mevcut bilgilere gore, 2021-2022 egitim ve ogretim yili 1. donem sinavlarina hazirlanan ogrencilerin kayit islemleri icin su tarihler belirlenmistir:

- Acik Ogretim Ortaokulu ve Acik Ogretim Lisesi 1. donem kayit ve kayit yenileme islemleri icin son tarih 15 Ekim 2021 mesai bitimine kadardir.
- Mesleki Acik Ogretim Lisesi ve Acik Ogretim Imam Hatip Lisesi 1. donem kayit ve kayit yenileme islemleri icin son tarih 6 Eylul 2021'den 8 Ekim 2021 mesai bitimine kadardir.

Eger acik ogretim kaydi ile ilgili detayli bilgilere ihtiyaciniz varsa, ilgili kurumlarin resmi web sitelerinden veya yetkililerinden destek alabilirsiniz. Unutmayin, belirtilen tarihleri gecirmemeniz onemlidir.

Geri