AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acikogretim kac yilinda basladi?

Editör

Yeni Üye

Açıköğretim kaç yılında başladı?​

20 Temmuz 1982 Mevcut İletişim Bilimleri Fakültesi bünyesinden doğan Açıköğretim Sistemi böylece ülke düzeyinde uzaktan öğretim hizmeti ile görevlendirildi.

AÖF ilk sınav ne zaman?​

AÖF ilk sınav ne zaman?
AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK? AÖF bahar dönemi ara sınavı nisan ayında yapılacak. Sınavlar 2 Nisan ve 3 Nisan’da gerçekleştirilecek. Bahar dönemi dönem sonu sınavı ise 21 Mayıs ve 22 Mayıs’ta yapılacak.Yaz okulu sınavı ise 13 Ağustos’ta düzenlenecek.

Açıköğretim üniversite kayıtları ne zaman 2022 2023?​

İşte, bölümlerin harç ücretleri… AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN? Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Eskişehir AÖF ne zaman kuruldu?​

Eskişehir AÖF ne zaman kuruldu?
Anadolu Üniversitesinin temelini, 1958 yılında kurulan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi oluşturur. 1982 yılında Anadolu Üniversitesine dönüştürülmüş ve Türkiye’de ilk defa Açıköğretim Fakültesi Anadolu Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur.

2022 Açık Öğretim Sınavı Ne Zaman?​

AÖF sınavına katılacak öğrenciler sınav yerlerini “https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/” internet adresinden öğrenebilecekler. AÖF SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK? 2021-2022 eğitim yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları, 02- 03 Nisan 2022 tarihlerinde yapılacak.

AÖF sınavları 2022 ne zaman?​

AÖF sınavları 2022 ne zaman?
AÖF 2022 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK? 21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde düzenlenecek AÖF Bahar Dönemi final sınavları için geri sayım devam ediyor. AÖF 2022 YAZ OKULU SINAVLARI NE ZAMAN? AÖF yaz okulu sınavları ise 13 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

2022 Açıköğretim sınavı ne zaman?​

AÖF kurucusu kimdir?​

AÖF kurucusu kimdir?
Yeniden yapılandırılan üniversitenin diğerlerinden bir farkı, ayırt edici bir özelliği vardır: Açıköğretim. Yılmaz Büyükerşen’in en yakınındakilere dahi anlatmakta zorlandığı açık öğretim modelinin önemini anlayan, anlamakla kalmayıp hayata geçiren 12 Eylül yönetiminin lideri Orgeneral Kenan Evren’dir.

Açıköğretim, 20 Temmuz 1982 tarihinde Mevcut İletişim Bilimleri Fakültesi bünyesinden doğan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde ülke genelinde uzaktan eğitim hizmetleri sunulmaya başlanmıştır. AÖF, Anadolu Üniversitesi'nin bir parçası olarak uzaktan eğitim imkanı sağlamaktadır.

AÖF'ün ilk sınavı ise bahar dönemi ara sınavı nisan ayında yapılacak. Ara sınavlar 2 Nisan ve 3 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Dönem sonu sınavı ise 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Yaz okulu sınavı ise 13 Ağustos'ta düzenlenecektir.

Açıköğretim üniversite kayıtları ise 2022-2023 akademik yılı için 7 Şubat 2022 Pazartesi günü başlayacak ve 18 Şubat 2022 Cuma gününe kadar devam edecek. Kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılabilecektir.

Eskişehir AÖF ise temelini 1958 yılında kurulan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden almaktadır. 1982 yılında Anadolu Üniversitesine dönüştürülen bu akademi Türkiye'de ilk defa Açıköğretim Fakültesi'ni bünyesinde barındırmıştır.

AÖF sınavlarına katılacak öğrenciler, sınav yerlerini https://aosogrenci.anadolu.edu.tr/ adresinden öğrenebilirler. 2022-2023 eğitim yılı Bahar Dönemi Ara Sınavları ise 02-03 Nisan 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

AÖF'ün kurucusu ise açık öğretim modelinin önemini anlayan ve hayata geçiren 12 Eylül yönetiminin lideri Orgeneral Kenan Evren olarak bilinmektedir.

Geri