AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Acikogretim ile uzaktan ogretim ayni sey mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açıköğretim ile uzaktan öğretim aynı şey mi?​

UZAKTAN ÖĞRETİM ve AÇIK ÖĞRETİM FARKI Her ikisi de zamandan ve mekandan bağımsızdır. Uzaktan Öğretimde derse devam ve katılım zorunluluğu bulunur, Açık Öğretimde devam ve katılım zorunluluğu yoktur.
ATA AÖF materyal ücreti ne kadar?
ATA AÖF HARÇ ÜCRETİ NE KADAR 2021-2022? ATA AÖF harç miktarlarının lisans programları için Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Sosyoloji, İşletme ve Kamu Yönetimi için 375 TL olarak belirledi. Sosyal Hizmetler bölümü için ise harç ücreti 900 TL olarak belirlendi.

Materyal ücreti ne kadar?​

Dönem Başlangıcı
ATA AÖF sınav ücreti ne kadar?
ATA AÖF sınav görevli ücretlerinde artış oldu. 2022 yılında yapılan artışla birlikte sınav görvevli ücretleri 200 TL’ye çıktı. Daha önceki yılda sınav görevli ücretleri 120 TL civarındaydı. İşte güncel 2022 ATA AÖF sınav görevli ücretleri…
Açıköğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır.
Aof kayıt ücreti ne kadar 2021?
2021-2022 Öğretim Yılı İlk Kez Kayıt Yaptıracak Adayların Ödeyeceği Tutarlar

Augis sınav ücretleri ne kadar?​

AUGİS ile sınav görevi alan öğretmenlere 2022 yılından itibaren ödenecek ücretler şöyle olacak; ANADOLU AÖF – %15 Bina Sınav Sorumlusu 280 TL. ANADOLU AÖF – %15 Bina Yöneticisi 230 TL. ANADOLU AÖF – %15 Salon Başkanı 200 TL.
Açıköğretimin farkı nedir?
Açıköğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır. public Öğrenci merkezlidir. public Fırsat eşitliği sunar.

Üniversitelerde uzaktan eğitim ne demek?​

Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır.

Geri