- Konu Yazar
Açık öğretimden nasıl kayıt silinir?
Kayıt sildirmek isteyen öğrencilerin; özel kimlik belgesi ile (Nüfus Cüzdanı, T.C kimlik numaralı Sürücü Belgesi, Pasaport gibi) birlikte, illerde bulunan AÖF bürosuna bizzat başvurması veya kendisinin başvuramaması halinde genel vekaletname ile vekilinin başvurması gerekmektedir.Açık Öğretim kaydı silinir mi?
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Öğrenci Destek Sistemi. Dört dönem üst üste kayıt yeniletmediğimde kaydım silinir mi? 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınavı 05-06 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınavlar yüz yüze yapılacak. ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME NE ZAMAN? 2021-2022 ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 14-20 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak.
Üniversite kaydı nasıl silinir 2021?
Kaydını sildirmek isteyen öğrenciler, bir dilekçe ile öğrenim gördüğü akademik birime başvuruda bulunur. Öğrenci ilişik kesme belgesini, ilgili birimlere imzalattırır, bu belge ile öğrenci kimliğini akademik birime teslim eder ve lise diplomasını alır. Kaydını sildiren öğrencinin Üniversite ile ilişiği kesilir.
Açık Öğretim pasif öğrenci nasıl aktifleştirilir?
Pasif öğrenci yazan kişilerin kayıtlı oldukları üniversitenin akademik takvimine göre ders seçim işlemlerini yapmalarının ardından danışman onayı ile aktif öğrenci yapılması mümkündür. Ders kaydı yapılana kadar ”pasif öğrenci” olarak sistemde gözükmesi mümkündür.
Açıköğretim kaydımın olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
E-Devlet sistemine giriş yaparak AÖF öğrenci kayıt bilgilerini sorgulayabilirsiniz.Açık Öğretim kaç yılda kayıt silinir?
Bu durumda, 2020-2021 Öğretim Yılı Güz Döneminden itibaren üst üste 4 dönem kayıt yenileme işlemi yapmayan öğrencilerimizin kayıtları silinecektir.Öğretim Süresi Öğrenci kayıt yaptırdığı dönemden başlamak üzere önlisans için dört yıl (sekiz yarıyıl), lisans için yedi yıl (on dört yarıyıl) süreyle öğrencilik hakkından yararlanabilir. Öğrenci kayıt yenilemediği dönemlerde öğrencilik hakkından yararlanamaz ve sınavlara katılamaz.
Ata Aöf 2021-2022 kayıt yenileme ne zaman?
2021 yılı Bahar Dönemi için Atatürk Üniversitesi ATA AOF Kayıt Yenileme Tarihleri 8 – 15 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.
Ata OBS harç ödeme ne zaman?
Birinci sınıf öğrencilerinin kayıtlı oldukları programa ait materyal ücretini yatırdıktan sonra ders kayıt işlemleri Fakülte tarafından yapılacaktır. ATA AÖF Ders kayıtları (Mazeretli harç ödeme): 08-15 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.