AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Acik ogretim universite kayit 2021 ne zaman?

Editör

Yeni Üye

Açık öğretim üniversite kayıt 2021 ne zaman?​

AÇIKÖĞRETİM DUYURULARI Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 26 Ekim 2021 Salı günü saat 09:00’da başlayıp, 01 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 17:00’de sona erecektir. Başvuru işlemleri yukarıda belirtilen adresten e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Üniversite açık öğretime kayıt nasıl yapılır?​

Online başvurular http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak. Çevrimiçi kayıt başvurusu yapmayan adayın kaydı yapılamayacak. Çevrimiçi başvuru işlemlerini tamamlayıp öğretim giderini ödeyenlerin durumları kontrol edilerek kayıt işlemi onaylanacak.

Açıköğretim üniversite ilk kayıtları ne zaman 2022?​

Açıköğretim üniversite ilk kayıtları ne zaman 2022?
AÖF KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2022 Anadolu Üniversitesi’nin Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler Bahar Dönemi kayıtları 7 Şubat 2022 tarihinde saat 09.00’dan itibaren online olarak başladı. AÖF 2022 Bahar dönemi kayıtları 18 Şubat Cuma günü saat 17.00’de sona erecek.

2021-2022 AÖF kayıtları ne zaman?​

İşte, bölümlerin harç ücretleri… AÖF KAYIT YENİLEME NE ZAMAN? Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Acık üniversiteye nasıl kayıt yapılır 2022 2023?​

Öğrenciler 7 Şubat 2022 Pazartesi günü ile 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 22:00’ye kadar işlemlerini yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonu bağlantısından öğrenci şifresi veya e-devlet şifresi ile yapılacaktır.

Açıktan üniversite okumak için ne yapmalıyım?​

Açıktan üniversite okumak için ne yapmalıyım?
Aciktan üniversite okumak için ilk aşama olan sınavlara başvurun ve sınavlara girin.
- Eğer ki 2 yıllık yani önlisans bir bölüm okuyacaksınız yanlızca TYT sınavına başvurarak girin. ( En az 150 baraj puanı)
- 4 yıllık yani lisans bölümlerine girmek istiyorsanız TYT + YKS sınavlarına başvurarak sınava girin. (

2022 2023 AÖF kayıtları ne zaman?​

AÖF kayıtları ne zaman 2022 2023?​

2021-2022 açıköğretim kayıt ücreti ne kadar?​

2021-2022 açıköğretim kayıt ücreti ne kadar?
YKS kapsamında İlahiyat (Arapça) Ön Lisans, İktisat (İngilizce), Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (İngilizce), İşletme (İngilizce), Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Lisans Programlarına kayıt yaptıracak öğrenci adaylarından Dönem Öğretim Gideri olarak ₺320.00 tahsil edilecektir.

Açık öğretim üniversite kayıtları genellikle belirli tarih aralıklarında gerçekleşmektedir. 2021 yılına ait açık öğretim üniversite kayıtları 26 Ekim 2021 Salı günü saat 09:00’da başlamış ve 01 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 17:00’de sona ermiştir. Başvurular e-devlet şifresi ile http://aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden yapılmıştır.

AÖF (Açıköğretim Fakültesi) kayıt yenileme tarihleri ise genellikle her dönem için belirlenmektedir. 2022 yılında AÖF'nin Bahar Dönemi kayıtları 7 Şubat 2022 tarihinde saat 09.00'dan başlamış ve 18 Şubat 2022 Cuma günü saat 17.00'e kadar devam etmiştir. Öğrenciler bu tarihler arasında online olarak kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Ayrıca, açık üniversiteye kayıt yapmak isteyen öğrencilerin belirli sınavlara girmesi gerekmektedir. Önlisans bölümler için TYT sınavına, lisans bölümler için ise TYT ve YKS sınavlarına başvurarak sınava girmeleri gerekmektedir. Bu sınavlardan belirli bir puan alarak başarılı olan öğrenciler açık öğretim programlarına kayıt yaptırabilirler.

Son olarak, 2021-2022 açıköğretim kayıt ücreti de belirli programlara göre değişkenlik göstermektedir. YKS kapsamında belirli lisans ve ön lisans programlarına kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺320.00 tahsil edilmektedir.

Açık öğretim sistemiyle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt için belirtilen tarihleri takip etmek önemlidir.

Geri