- Konu Yazar
Acik ogretim sınav iptal olursa ne olur?
Sınava yeniden girebiliyorsanız sınavınız iptal edilmemiştir. Fakat yeniden girmeye çalıştığınız sınav ekranında aynı uyarı çıkıyorsa bu durumda sınav geçersiz sayılır. Öğrenciler seçmiş olduğu bir dersin sınavını bitirdikten sonra, seçmiş olduğu diğer dersin sınavına hemen başlamak zorunda değildir.AÖL 2022 telafi sınavı ne zaman?
AÖL 2022 telafi sınavı ne zaman?01 Mart’ta başlayan 2021-2022 AÖL 2. dönem sınavları 10 Mart 2022 tarihinde sona erecek. Sonuçların ise sınavın tamamlanmasının ardından 1 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.
Açık lisede bir dersten kalınca ne olur?
Açık lisede bir dersten kalınca ne olur?Bir dönemde sınavına girilip başarısız olunan zorunlu ders, izleyen dönemde yeniden verilir. Ortak zorunlu derslerden üç kez sınava girip de başarısız olan öğrenciler bu derslerden muaf olur ( Türk Dili Edebiyatı, Dil ve Anlatım dersleri hariç). Yani bu dersi alma zorunluluğu kalkar.
Açık lise sınav itiraz ücreti nedir?
Öğrenciler Açık Öğretim Lisesi online sınav itiraz ücreti olan 30 TL’yi 4 kamu bankasından herhangi birisine yatırdıktan sonra itirazlarını e-itiraz (https://eitiraz.meb.gov.tr) modülü üzerinden yapacaktır.AÖF online sınav iptal mi?
AÖF online sınav iptal mi?AÖF FİNAL SINAVI ERTELENDİ Mİ, ONLINE MI YAPILACAK? AÖF güz dönemi final sınavı, daha önce akademik takvimde belirtildiği gibi gerçekleştirilecek. Anadolu Üniversitesi tarafından final sınavının 8-9 Ocak’ta yüz yüze yapılacağı bildirildi. Sınavlarda erteleme ve online kararı bulunmuyor.
AÖL ek sınav ne zaman 2022-2023?
AÖL ek sınav ne zaman 2022-2023?Dönem Sınavı 2022 Temmuz ayında e-Sınav olarak yapılacak. 2022-2023 Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi- I. Dönem Sınavı Aralık 2022’de e Sınav olarak gerçekleşecek.
AÖL 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavları için online sınav sistemi 1 Mart ile 10 Mart tarihleri arasında açılacağı biliniyor.
AÖL muaf ders varsa mezun olunur mu?
AÖL muaf ders varsa mezun olunur mu?Muaf olunan dersin kredisi kazanılmış olmaz, muaf olunan ders istenirse tekrar alınabilir. ÖĞRENCİLİK HAKKI: Açık Öğretim Lisesinde okuyarak paso, öğrenci belgesi gibi haklardan faydalanma durumuna denir.
AÖL 170 kredi ile mezun olunur mu?
AÖL 170 kredi ile mezun olunur mu?Toplaması gereken toplam kredi sayısının en az 170 olması gereklidir. Ortak derslerden başarılı olmalısınız. Dil ve anlarım dersini geçmeniz gereklidir. En az bir dönem açık öğretim lisesinde sınava gitme şartı vardır.