Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acik Ogretim para iadesi nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

Açık Öğretim para iadesi nasıl yapılır?​

Para iadesi dilekçelerinin incelenmesi ve iade işlemlerine kayıtların sona ermesiyle birlikte dilekçe geliş sırasında başlanılır. İadesi uygun görülen dilekçelerdeki bilgiler listelenerek ödemeyi gerçekleştirecek olan Saymanlığa gönderilir. Saymanlık incelemesinden sonra banka aracılığı ile iade sonuçlanır.

Aöf kaydı silinen öğrenciler ne yapmalı?​

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin herhangi bir programından kaydı silinip af kapsamında kayıt hakkı kazananlar, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Af Kayıt Başvuru (Kaydı Silinen) linkinden başvuru yapmalıdır.

Açık öğretim kayıt sildirme nasıl yapılır?​

Açık öğretim kayıt sildirme nasıl yapılır?
AÖF kaydımı sildirmek istiyorum ne yapabilirim? Kayıt silme talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçenizin ile nüfus cüzdanınızın fotokopisini Fakültemize elden teslim ettiğiniz ya da posta/kargo yoluyla gönderdiğiniz takdirde kayıt silme işleminiz gerçekleştirilir.

Açıköğretim için yatırılan para geri alınır mı?​

Açıköğretim için yatırılan para geri alınır mı?
MEB (açık öğretim )hesabına yanlış yatırılan ücretler iade edilmektedir. Bakanlığımız tarafından, MEB Açık Öğretim ilk kayıt veya kayıt yenileme hesaplarına öğrencimiz olmayan veya kayıt yaptırmayacak kişiler tarafından yanlış (mükerrer) yatırılan ve işlem görmeyen ücretler iade edilmektedir.

Açık Lise için yatırılan para nasıl iade edilir?​

Vatandaşlarımız yada Açık Öğretim ve Mesleki açık öğretim öğrencilerimiz Ülke genelinde Ziraat Bankası Şubelerine ait gişelerden banka görevlisine Ücret İadesi alacağının olduğunu ifade edip “Merkezi Ödemeler Ekranından MEB Ücret iadeleri ekranını” açtırarak TC Numarası ile sorgulama yaptırdığında Banka görevlisi iade …

AÖF itiraz dilekçesi nereye gönderilecek?​

İletişim Bilgileri
- Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Dekanlığı 25240 Erzurum.
- [email protected](E-Posta gönderilerinizde mutlaka TC Kimlik Numaranızı belirtiniz.)
- 0850 255 02 82 (Çağrı Merkezi)
- 0850 241 02 82 (Ankara İletişim Merkezi)
- 0442 231 59 00 (Yazı İşleri Birimi Fax Numarası)

Açık öğretim kayıt silinirse ne olur?​

Açık öğretim kayıt silinirse ne olur?
İki yıl üst üste kaydını yenilemeyen öğrencilerin fakülteden kayıtları silinerek ilişkileri kesilir. Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine kayıtlı öğrenciler kayıt yeniletmedikleri yılda öğrencilik hizmetlerinden faydalanamazlar.

Ön kayıt nasıl silinir?​

Ön kayıt nasıl silinir?
Kaydını sildirmek isteyen öğrenciler, bir dilekçe ile öğrenim gördüğü akademik birime başvuruda bulunur. Öğrenci ilişik kesme belgesini, ilgili birimlere imzalattırır, bu belge ile öğrenci kimliğini akademik birime teslim eder ve lise diplomasını alır. Kaydını sildiren öğrencinin Üniversite ile ilişiği kesilir.

AÖF sınav sonuçlarına itiraz kaç günde sonuçlanır?​

14 Temmuz 2020 23:59 tarihinden sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmamaktadır. Sınav sonucuna yapılacak itirazlar 3 iş günü (10 – 14 Temmuz 2020) içinde https://aof.anadolu.edu.tr/ adresinin Öğrenci Otomasyonundan (T.C.

AÖF sınav itiraz süresi kaç gün?​

Öğrenciler sınava, sınav sorularına ve sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içinde https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümünden T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra Sınav İşlemleri menüsünden itiraz edebilirler.

Açık Öğretim para iadesi nasıl yapılır?

Para iadesi dilekçelerinin incelenmesi ve iade işlemlerine kayıtların sona ermesiyle birlikte dilekçe geliş sırasında başlanılır. İadesi uygun görülen dilekçelerdeki bilgiler listelenerek ödemeyi gerçekleştirecek olan Saymanlığa gönderilir. Saymanlık incelemesinden sonra banka aracılığı ile iade sonuçlanır.

Aöf kaydı silinen öğrenciler ne yapmalı?

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin herhangi bir programından kaydı silinip af kapsamında kayıt hakkı kazananlar, aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Af Kayıt Başvuru (Kaydı Silinen) linkinden başvuru yapmalıdır.

Açık öğretim kayıt sildirme nasıl yapılır?

AÖF kaydımı sildirmek istiyorum ne yapabilirim? Kayıt silme talebinizi içeren ıslak imzalı dilekçenizin ile nüfus cüzdanınızın fotokopisini Fakültemize elden teslim ettiğiniz ya da posta/kargo yoluyla gönderdiğiniz takdirde kayıt silme işleminiz gerçekleştirilir.

Açıköğretim için yatırılan para geri alınır mı?

MEB (açık öğretim )hesabına yanlış yatırılan ücretler iade edilmektedir. Bakanlığımız tarafından, MEB Açık Öğretim ilk kayıt veya kayıt yenileme hesaplarına öğrencimiz olmayan veya kayıt yaptırmayacak kişiler tarafından yanlış (mükerrer) yatırılan ve işlem görmeyen ücretler iade edilmektedir.

Açık Lise için yatırılan para nasıl iade edilir?

Vatandaşlarımız yada Açık Öğretim ve Mesleki açık öğretim öğrencilerimiz Ülke genelinde Ziraat Bankası Şubelerine ait gişelerden banka görevlisine Ücret İadesi alacağının olduğunu ifade edip “Merkezi Ödemeler Ekranından MEB Ücret iadeleri ekranını” açtırarak TC Numarası ile sorgulama yaptırdığında Banka görevlisi iade işlemini gerçekleştirebilir.

AÖF itiraz dilekçesi nereye gönderilecek?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi Dekanlığı adresine fiziki posta veya e-posta yoluyla itiraz dilekçenizi iletebilirsiniz.

Açık öğretim kayıt silinirse ne olur?

İki yıl üst üste kaydını yenilemeyen öğrencilerin fakülteden kayıtları silinerek ilişkileri kesilir. Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerine kayıtlı öğrenciler kayıt yeniletmedikleri yılda öğrencilik hizmetlerinden faydalanamazlar.

Ön kayıt nasıl silinir?

Ön kayıtını sildirmek isteyen öğrenciler, bir dilekçe ile öğrenim gördüğü akademik birime başvuruda bulunur. Öğrenci ilişik kesme belgesini, ilgili birimlere imzalattırır, bu belge ile öğrenci kimliğini akademik birime teslim eder ve lise diplomasını alır. Kaydını sildiren öğrencinin Üniversite ile ilişiği kesilir.

AÖF sınav sonuçlarına itiraz kaç günde sonuçlanır?

Sınav sonuçlarına itirazlar, ilan edilme tarihinden itibaren 3 iş günü içinde değerlendirilir. 14 Temmuz 2020 tarihinden sonra yapılan itirazlar dikkate alınmamaktadır.

AÖF sınav itiraz süresi kaç gün?

Öğrenciler sınava, sınav sorularına ve sınav sonuçlarına, ilan edilme tarihinden itibaren 3 (üç) iş günü içinde itiraz edebilirler. Bu işlemi https://aof.anadolu.edu.tr adresinin Öğrenci Otomasyonu bölümünden yapabilirler.

Geri