AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Şifresi Nasıl Alınır?

SoruCevap

Yeni Üye
Açık Öğretim Ortaokul öğrenci şifresi nasıl alınır? Açık Öğretim Ortaokul öğrenci şifresi alma işlemi oldukça basittir. İlk olarak resmi web sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından “Öğrenci Girişi” sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Karşınıza çıkan ekranda “Şifremi Unuttum” seçeneğini seçmelisiniz. Bu adımda size ait olan TC kimlik numarası ve doğum tarihi gibi bilgileri girmeniz gerekmektedir. Bu bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra sistemin size yeni bir şifre oluşturacağı bir sayfaya yönlendirecektir. Yeni şifrenizi belirleyip kaydetmeniz sonrasında artık Açık Öğretim Ortaokul öğrenci şifresine sahip olmuş olacaksınız.
İçindekiler

Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Şifresi Nasıl Alınır?​

Açık Öğretim Ortaokul öğrenci şifresi almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) Girişi: İlk olarak, Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Bilgi Sistemi (ÖBS) giriş sayfasına erişmeniz gerekmektedir. Bu sayfaya internet tarayıcınız aracılığıyla girebilirsiniz.
2. Öğrenci Girişi: ÖBS giriş sayfasına ulaştıktan sonra, öğrenci girişi yapmanız gerekmektedir. Öğrenci numaranızı ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
3. Şifre Değiştirme: ÖBS’ye giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede yer alan profil simgesine tıklamanız gerekmektedir. Ardından, “Şifre Değiştir” seçeneğini seçin.
4. Yeni Şifre Belirleme: Şifre değiştirme sayfasında, mevcut şifrenizi ve yeni şifrenizi belirlemek için istenilen alanları doldurun. Yeni şifrenizin güvenli ve kolay hatırlanabilir bir şifre olduğundan emin olun.
5. Şifre Onayı: Yeni şifrenizi doğrulamak için aynı şifreyi tekrar girin ve “Kaydet” düğmesine tıklayın.
6. Şifre Alındı: Şifre değiştirme işlemi başarılı bir şekilde tamamlandıktan sonra, artık yeni şifrenizle Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Bilgi Sistemi’ne giriş yapabilirsiniz.
Yukarıdaki adımları takip ederek Açık Öğretim Ortaokul öğrenci şifresi alabilirsiniz. Şifrenizi güvenli bir şekilde saklamayı unutmayın ve başkalarıyla paylaşmaktan kaçının.

Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Şifresi Nasıl Alınır?​

Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Şifresi Nasıl Alınır?
Öğrenci şifresi almak için Açık Öğretim Ortaokul resmi web sitesine girin.
Öğrenci şifresi almak için T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi gerekir.
Öğrenci şifresi almak için kayıt sırasında belirtilen e-posta adresini kullanabilirsiniz.
Öğrenci şifresi almak için öğrenci numarası ve güvenlik sorusu yanıtı gereklidir.
Öğrenci şifresi almak için Açık Öğretim Ortaokul müdürlüğüne başvurabilirsiniz.

Açık Öğretim Ortaokul Öğrenci Şifresi Nasıl Alınır? Öğrenci şifresi almak için Açık Öğretim Ortaokul resmi web sitesine girin.
T.C. kimlik numarası ve doğum tarihi ile öğrenci şifresi alabilirsiniz.
Öğrenci şifresi almak için kayıt sırasında belirtilen e-posta adresini kullanabilirsiniz.
Öğrenci şifresi almak için öğrenci numarası ve güvenlik sorusu yanıtı gereklidir.
Açık Öğretim Ortaokul müdürlüğüne başvurarak öğrenci şifresi alabilirsiniz.

Geri