AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Acik Ogretim Ortaokul ne kadar suruyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açık Öğretim Ortaokul ne kadar sürüyor?​

Sınıfın bütün derslerinin sınavlarına girmiş olmak ve aralarında Türkçe dersi bulunmamak ve derslerin başarı puanlarının aritmetik ortalaması en az 45 puan olmak kaydıyla en fazla iki başarısız dersi olanlar, doğrudan sınıf geçerler.
12 sınıflar nasıl mezun olacak?
Doğrudan sınıf geçme şartlarını taşıyan öğrenciler mezun olabilecek ancak diğer tüm sınıf düzeylerinde olduğu gibi 12. sınıf öğrencilerinin de başarısız dersleri olması durumunda bu derslerden sorumlu olacaklar ve takvimine göre girecekleri sorumluluk sınavlarından başarılı olmaları halinde mezuniyet puanları …

Açık Öğretim Sınavları Ortaokul ne zaman?​

Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları 4-5 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek.
Açık Öğretim Ortaokul kaç sınav var?
Açık Öğretim Ortaokulu´nun Yönetmeliğine göre; 1 yılda 3 sınav dönemi uygulaması ile her sınav sonunda bir üst sınıfa geçme kolaylığı getirildiğinden, o dönem sınavına girilecek olan dersin bütün ünitelerinden sorumlu olunacaktır.
Açık Ortaokul Ortalama İle Sınıf Geçme: Ortaokulun 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflarında, Türkçe dersinden başarılı olmak şartıyla derslerin yıl sonu aritmetik puan ortalaması 45 ve üzerinde olan öğrenciler bulundukları sınıfta başarısız oldukları iki dersten başarılı sayılarak bir üst sınıfa geçerler.
Açık öğretim orta okul diploması nasıl alınır?
AÖO´dan mezun olan öğrencilerimize verilen belgedir. Öğrencimiz, belgeyi almak için dosyasının bulunduğu Halk Eğitimi Merkezi ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüklerine dilekçe ile başvurması gerekmektedir. Diplomasını kayıp edenlere de bu belge düzenlenmektedir.

2020-2021 sinifta kalma olacak mı?​

MEB tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, hazırlık, 9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için 2020-2021 eğitim ve öğretim yılıyla sınırlı olmak kaydıyla devamsızlık nedeniyle sınıf tekrarına kalma kuralı uygulanmayacak.
Ortaokul açık öğretim sınavları ne zaman 2021?

Geri