- Konu Yazar
Açık öğretim öğrenci girişine neden giremiyorum?
AÖL giriş ekranının açılmama sebepleri şunlar olabilir: -AÖL resmi internet sitesi içerisinde bakım çalışması yapılıyor olabilir. -AÖL sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin bir anda sonuçlarını öğrenmeye çalışması, sitenin aşırı yüklenmesine neden olabilir.Asalet tasdik olduğunu nasıl anlarız?
Asalet tasdik olduğunu nasıl anlarız?Asaletinizin tasdik olup olmadığını www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden veya e-devlet uygulamasından sorgulayabilirsiniz. Polisler de devlet memuru sınıfında olduklarından dolayı asalet tasdiklerinin sorgulamasında herhangi bir farklı düzenleme bulunmamaktadır.
Açık öğretim öğrenci sayfama nasıl girebilirim?
Açık Öğretim Lisesi sınavları, online olarak aolweb.aol.meb.gov.tr TC kimlik numarası ile Açık lise öğrenci giriş linki üzerinden gerçekleştiriliyor.AÖL sınav Giriş Belgesi neden açılmıyor?
AÖL sınav Giriş Belgesi neden açılmıyor?Genellikle bu hata, geçici bir sunucu aşırı yükleme veya sistem yöneticileri tarafından gerçekleştirilen bir bakım oturumundan kaynaklanır.
Atama onayı nedir?
Uygulamada kurumlar adayların gerekli şartları taşıdığının tespitinden itibaren makul bir süre içerisinde atama onayını almakta ve bu işlemi ilgiliye tebliğ etmektedir. Atama onayı genelde tüm adayları kapsayacak şekilde toplu şekilde alınmaktadır.Aday olarak atanmış devlet memurunun adaylık süresi kaç yıldır?
Aday olarak atanmış devlet memurunun adaylık süresi kaç yıldır?Aday olarak atanmış Devlet memurunun adaylık süresi bir yıldan az iki yıldan çok olamaz ve bu süre içinde aday memurun başka kurumlara nakli yapılamaz.
Memurların adaylık süresi en az kaç yıldır?
Açık Lise sayfama nasıl girebilirim?
Açık Lise sayfama nasıl girebilirim?Açık lise öğrenci girişi yapmak isteyen öğrenciler, http://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden çıkan Güvenlik Kodunu yazıp, T.C. Kimlik veya Öğrenci Numarası ve Şifrelerini girerek erişebilirler.
Açık öğretime giriş nasıl yapılır?
Öğrenciler, T.C. kimlik numara ve şifreleri ile AÖK Bilgi Yönetim Sistemine online sınav kapasitesinde giriş yaparak online sınav uygulamasına katılacaklardır. Sınav başvurusu olmayan ve tüm derslerinden sınavını tamamlayan öğrenciler sınav süresinin sonuna kadar AÖK Bilgi Yönetim Sistemine giremeyeceklerdir.AÖL sınavım neden iptal edildi?
AÖL sınavım neden iptal edildi?Online olarak gerçekleştirilen Açıköğretim Lise sınavarına giren adaylar aynı internet IP’si üzerinden aynı bilgisayar veya başka cihaz ile sınav soruları hakkında arama yapıldığında, sistem kopya uyarısı algılıyor. Bu durumda ekranda AÖL sınav iptal uyarısı beliriyor. Bu durumda girmiş olduğunuz sınav iptal ediliyor.