AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Acık Oğretim Nedir

SoruCevap

Yeni Üye
Acık Oğretim Ne Demek

Acık Oğretim Nedir Hakkında Bilgi

Turk yuksekoğretim sisteminde 22 yılını tamamlayan Anadolu Universitesi Acıkoğretim Sistemidir

Acıkoğretim Fakultesi 1982 yılında İktisat ve İş İdaresi programları ile eğitime başladı
Acıkoğretim Fakultesi, kendi sunduğu eğitim oğretim hizmetlerinin yanısıra İktisat ve İşletme Fakultelerine de Turkiye duzeyinde yayılmış buroları ile oğretime devam etmektedir

Bir milyona yaklaşan oğrencisi ve 600 bini aşan mezununa uzaktan eğitim yoluyla yuksek oğrenim sağlamanın yanı sıra ozel projeler yardımıyla Turkiyenin eğitim sorunlarının aşılmasında vazgecilmez bir rol ustlenmektedir

Anadolu Universitesi Acıkoğretim Sistemi, ulkemizde cağdaş anlamda uzaktan eğitim modeli ile yeni ihtiyacların karşılanması konusunda hızla harekete gecebilen cok esnek bir yapıya, guclu bir organizasyona sahiptir Uluslararası duzeyde işbirlikleri icin cazibe merkezi haline gelen Anadolu Universitesi Acıkoğretim Sistemi, sahip olduğu teknik alt yapı, kalite duzeyi yuksek ve verimli calışabilen uretken insan kaynağı ile kendini surekli yenileyerek uyguladığı uzaktan eğitim modeli ile Turk Yuksekoğretim Sisteminde ulkemizde yuksekoğretim alanında bircok ilkleri ve yenilikleri uygulamaya koymaktadır Bu yonu ile dunyanın mega universiteleri arasında yer almaktadır

Geri