Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acik Ogretim kisaltmasi nasil yazilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açık Öğretim kısaltması nasıl yazılır?​

AÜ açılımı nedir?​

AU: Alternative Universe yani alternatif evren anlamına gelir. Eserde ki karakterler olduğu gibi alınarak farklı bir evrene oturtulur.
AÖF kısaltması ne demek?
Halk arasında Açıköğretim diye bilinir ya da dışarıdan bitirmek (üniverstieyi) olarak tabir edilir.

AÖF nedir kimler girebilir?​

AÖF, üniversite okumak isteyipte, maddi zorluklar yüzünden okuyamayan ya da ikamet ettiği şehir içinde üniversite kazanamayan fakat farklı bir şehirde okuma imkanı olamayan, örgün eğitim veren üniversitelerde okuma şansı yakalayamamış öğrencilere büyük kolaylık sağlayan bir sistemdir.

Açık öğretim sınavları online mı?​

Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak ve 30’ar dakika sınav süresi verilecek, sınav yüz yüze yapılacak. Anadolu Üniversitesi, AÖF sınavlarına katılmak için sınav giriş belgesini şart koşuyor.
AU hangi üni?
Anadolu Üniversitesinin temelini, 1958’de kurulan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi oluşturur.

Anadolu Üniversitesi açıköğretim kimler başvurabilir?​

Herhangi bir yükseköğretim kurumunun ön lisans programından mezun olan veya okuyan öğrenciler açıköğretim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim Fakültesinin ön lisans programlarından birine okumakta veya mezun oldukları alanlarda olmamak kaydıyla, sınava girmeden ve örgün/uzaktan öğretimdeki kayıtlarını sildirmeden …

AÖF kayıt olmak için ne yapmalıyım?​

Adaylar, http://aof.anadolu.edu.tr adresinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı “ÖSYS Yeni Kayıt” linkine tıklayarak internet başvurularını gerçekleştireceklerdir. Daha sonra kayıt için gerekli belgeleri hazırlayarak, banka ödemesini yaptıktan sonra AÖF Bürolarından kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır.
AÖF den mezun oldum mu?
AÖF MEZUN OLDUĞUMU NASIL ÖĞRENİRİM? AÖF diploma sorgulama işlemleri, AÖF’ün https://www.anadolu.edu.tr/diploma-dogrula internet adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. Mezun olduğunu öğrenmek isteyen adaylar ise; Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yaparak durumlarını öğrenebilirler.

AU hangi üniversite?​

Liste

AÜ Hangi üniversite Nerede?​

Anadolu Üniversitesi ya da bilinen adıyla ANAÜ, Türkiye’nin Eskişehir şehrinde yer alan ve ikili modda eğitim veren (yüz yüze ve uzaktan) bir devlet üniversitesidir.
2022 AÖF sınavları online mı?
AÖF Yaz Okulu Sınavı 13 Ağustos 2022 tarihinde uygulanacak. AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVLARI ONLINE MI, YÜZ YÜZE Mİ? AÖF 2. dönem vize sınavlarının yüz yüze uygulanması bekleniyor. Bahar dönemi sınavları için sınav merkezi tercihi yapmayan adaylar için güz döneminde seçtiği sınav merkezleri geçerli olacak.

AU hangi üniversitenin kısaltması?​

Liste

Geri