Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acik ogretim giris sifremi unuttum nasil ogrenebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açık öğretim giriş şifremi unuttum nasıl öğrenebilirim?​

AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.
AÖL Okul şifresi nasıl alınır?
1. yöntem : Kayıt yaptırdığınız okula giderek yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. 2. yöntem : Telefonla ALO 147 yi arayarak AÖL öğrenci şifresini unuttuğunuzu ve yeni şifre almak istediğinizi söyleyerek AÖL öğrenci şifrenizi yeniden talep edebilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi kayıt yenileme nasıl yapılır?​

Ziraat Bankası, Türkiye Halk Bankası ve Türkiye Vakıflar Bankasının bankamatiklerine (ATM) veya şubelerine giderek ya da ilgili bankaların internet bankacılığı üzerinden MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğü hesabına (Açık Öğretim Lisesi İlk Kayıt Ücreti), 50 TL ödeyecek ve dekontu …
E posta adresimi ve şifremi unuttum ne yapmalıyım?
- Google Hesabınızı açın. Oturum açmanız gerekebilir.
- “Güvenlik” bölümünün altında Google’da oturum açma’yı seçin.
- Şifre’yi seçin. Tekrar oturum açmanız gerekebilir.
- Yeni şifrenizi girin, ardından Şifreyi Değiştir’i seçin.
AÖF’e kayıt olan öğrenciler, AÖF bürolarından aldıkları şifreleri değiştirebiliyor. AÖF şifre değiştirme işlemi https://www.anadolu.edu.tr/e-posta/sifre-islemleri/sifre-degisikligi adresi üzerinden yapılabiliyor.
AÖF e kampüs şifresi nasıl alınır?
Tarayıcınızın adres çubuğuna #link#https://aof.anadolu.edu.tr##normallink# yazıp enter tuşuna basın. Karşınıza çıkan sayfada Öğrenci Otomasyonu butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan sayfada Şifremi Unuttum bağlantısına tıklayın. Sonraki ekranda TC Kimlik numaranızı girerek şifre değiştirme adımlarını tamamlayın.

MEB öğrenci şifresi nasıl alınır?​

– e-Okul bilgilerini girip “Giriş” butonuna bas. – EBA hesabın için yeni şifreni belirle. – Kendinin ya da velinin e-posta adresini ve cep telefonu numarasını gir ve “Şifre Oluştur” butonuna tıkla. – Girmiş olduğun cep telefonu numarasına gelen doğrulama kodunu gir ve “Gönder” butonuna bas.”
Açık öğretime ilk kayıt nasıl yapılır?
Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak olan öğrenci; öncelikle T.C. kimlik numarası ile anlaşmalı bankalara sınav ücretini yatıracaktır. Sınav ücretini yatıran aday öğrenci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne müracaat ederek ilk kayıt için gerekli evraklarını teslim ederek ön kaydını yaptıracaklardır.

Acık liseye kayıt nasıl yapılır 2021?​

AÖL kayıt yenileme ücreti nasıl yatırılır?
AÖL ilk kayıt sınav ücreti 2021 yılında, bir dönem için 50 TL ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği hesabına 10 TL olarak yatırılacak. https://odeme.meb.gov.tr adresinden de tüm bankaların kredi kartı ile ilk kayıt ve kayıt yenileme sınav ücretini yatırılacak.

Geri