Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acik Ogretim Fakultesi sinavlari nasil oluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açık Öğretim Fakültesi sınavları nasıl oluyor?​

Sınavlar beş seçenekli çoktan seçmeli test şeklinde yapılmaktadır. Sınavın yapıldığı Cumartesi ve Pazar günlerinde AÖF büroları 08.00 – 16.30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Öğrenciler seçmiş oldukları sınav merkezlerinde sınava katılırlar.

Açık öğretim sınavına nasıl giriş yapılır?​

Öğrenciler kayıtlı oldukları Açık Öğretim Okulu Müdürlüğüne ait Bilgi Yönetim Sisteminden, T.C. Kimlik numaraları/Öğrenci numaraları ve kişisel şifreleri ile giriş yaparak Online Sınavlara katılabilirler.
DHA’nın haberine göre; 14-15 Aralık tarihinde gerçekleşen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sınavına giren öğrencilere, kimlik kontrolü sırasında cep telefonu, çanta, anahtarlık gibi eşyalarının sınav salonuna alınmayacağı belirtildi.
Açık öğretim sınavları yüz yüze mi?
2021-2022 eğitim-öğretim yılında yapılacak AÖL sınavlarının, sınav uygulama takvimine göre E-sınav olarak yapılacak. E-sınav’a katılacak öğrenciler MEB’in belirlediği binaların sınav salonlarında, bilgisayar üzerinden kamera ve gözetmen eşliğinde sınavlara katılacak.
Açık öğretim sınavları nasıl oluyor 2022?
Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları 01 Mart 2022 tarihi saat 09:30’dan – 10 Mart 2022 tarihi saat 23:59’a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.

2021 Açık öğretim sınavına nasıl girilir?​

Vize sınavı için 01 Mart 2021 tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecekler. AÖF VİZE SINAVINA NASIL GİRİLİR? Sınava esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden e-devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Açık öğretim sınavına nasıl girilir 2022?​

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2021-2022 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınavı sınav giriş belgeleri AÖF Öğrenci Otomasyonundan erişime açıldı. Öğrenciler yüz yüze gerçekleştirilecek sınavlar için giriş belgelerini http://aof.anadolu.edu.tr adresindeki Öğrenci Otomasyonundan online olarak alabilecekler.
AÖF, KPSS,ALES gibi sınavlarda öğrencilerin yanında cep telefonu,anahtar, takı gibi eşyaları getirmesi yasak. Böyle olunca okul kantinleri ve okul yakınında bulunan kafe gibi yerlerde belirli bir ücret karşılığında bu eşyalar emanetçilere bırakılıyor.
Online sınava telefonla girilir mi?
Online sınavlara internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız/tabletiniz veya cep telefonunuzdan girebilirsiniz.

Geri