AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Acik lise Yeni kayit nereden yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açık lise Yeni kayıt nereden yapılır?​

Açık Öğretim Lisesi Yeni Kayıt işlemleri tüm Halk Eğitimi ve Mesleki Eğitim Merkezlerince yapılmaktadır. Yeni kayıt için aşağıda sıralanan evrakları tamamlayanlar ilan edilen Yeni Kayıt tarihleri arasında bölgelerinde bulunan en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Açık lise yeni kayıt için ne gerekli?​

Mesleki Açık Öğretim Lisesinden aldığı tasdikname belgesinin aslı, Açık Öğretim Lisesine kaydının yapılmasını istediğine dair dilekçe, Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu (Bu belge kayıt sırasında irtibat büroları tarafından hazırlanır ve öğrenci tarafından imzalanır).

Açık öğretim kayıtları nerede yapılır?​

Açık öğretim kayıtları nerede yapılır?
Açık Öğretim Lisesi 2021-2 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık 2021 günü başladı 28 Ocak 2022 gününe kadar devam edecek. Öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olan öğrencilerimiz kayıt yenileme işlemi yaptıracak. AÖL kayıt il ve ilçelerde bulunan halk eğitimi merkezi müdürlüklerinde yapılacak.

Açık Öğretim Kayıtları Ne zaman Bitiyor 2022?​

Açık Öğretim Kayıtları Ne zaman Bitiyor 2022?
AÖL KAYIT YENİLEME NE ZAMAN BİTİYOR? Milli Eğitim Bakanlığı Açıköğretim Lisesi 3. dönem kayıt yenileme başvuruları 11 Nisan 2022 – 29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru işlemleri ise 29 Nisan mesai bitiminde son bulacak.

Açık öğretim kayıt ücretleri ne kadar?​

Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda (Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet ve Görsel İletişim Tasarımı Programı Hariç) alt limit ₺320,00, Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet, Görsel İletişim Tasarımı Lisans Programlarında alt limit ₺495,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda …

Açık Lise kayıt nereden yapılır 2022?​

Açık Öğretim Lisesi Kayıt İşlemleri Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt yaptıracak olan öğrencilerden 18 yaşını doldurmamış olanların velileriyle birlikte, 18 yaşını doldurmuş olanların ise zorunlu durumlar dışında bizzat kendilerinin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne başvurması gerekmektedir.

Açık Öğretim Lisesi'ne yeni kayıt işlemleri Halk Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezleri aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Yeni kayıt için gerekli belgeler arasında; mesleki Açık Öğretim Lisesi'nden alınmış tasdikname belgesinin aslı, Açık Öğretim Lisesine kayıt dilekçesi, ve kayıt işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayardan alınacak yeni kayıt öğrenci raporu bulunmaktadır. Bu belgeleri tamamlayan öğrenciler ilan edilen yeni kayıt tarihleri arasında en yakın irtibat bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilirler.

Açık Öğretim Lisesi 2021-2 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 27 Aralık 2021 tarihinde başladı ve 28 Ocak 2022 tarihine kadar devam edecek. Öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olan öğrenciler kayıt yenileme işlemi yaptıracaktır. Açık Öğretim Lisesi kayıt işlemleri il ve ilçelerde bulunan halk eğitimi merkezi müdürlüklerinde gerçekleştirilecektir.

Açık Öğretim Lisesi 3. dönem kayıt yenileme başvuruları 11 Nisan 2022 - 29 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılmaktadır. Başvuru işlemleri ise 29 Nisan mesai bitiminde sona erecektir.

Kayıt ücretleri programlara göre değişmektedir. Staj/uygulama dersi bulunmayan programlar için belirlenen alt limit ₺320,00, Açıköğretim Fakültesi Sosyal Hizmet ve Görsel İletişim Tasarımı Programı hariç diğer programlar için ₺495,00 olarak belirlenmiştir.

Açık Öğretim Lisesi'ne kayıt için ilk kez başvuracak olan öğrencilerden 18 yaşını doldurmamış olanların velileriyle birlikte, 18 yaşını doldurmuş olanların ise zorunlu durumlar dışında bizzat kendilerinin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'ne başvurması gerekmektedir.

Geri