AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acik lise sinavlari nasil olacak 2022?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Açık lise sınavları nasil olacak 2022?​

Açık Öğretim Kurumları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınavları 01 Mart 2022 tarihi saat 09:30’dan – 10 Mart 2022 tarihi saat 23:59’a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.

Açık lise neden girilmiyor?​

AÖL giriş ekranının açılmama sebepleri şunlar olabilir: -AÖL resmi internet sitesi içerisinde bakım çalışması yapılıyor olabilir. -AÖL sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin bir anda sonuçlarını öğrenmeye çalışması, sitenin aşırı yüklenmesine neden olabilir.
2022 AÖL telafi sınavı ne zaman?
Açık öğretim kurumları 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavları için harekete geçti. 1 Mart saat 9.30’da başlayan sınavlar 3 Mart 2022 saat 23.59’da sona erecek. Öğrenciler sınav süresi içinde kendilerine atanan en fazla 15 dersten sınava girecek.

2022 Acik Lise sinavi online mi?​

AÖL 2. dönem sınavları 1-10 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecek. AÖL SINAVI ONLINE MI, NASIL YAPILACAK? 01 Mart 2022 tarihi saat 09:30’dan – 10 Mart 2022 tarihi saat 23:59’a kadar online (çevrim içi) olarak yapılacaktır.

Açık Lise sınavları online mı?​

Açık Öğretim Ortaokulu-Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi sınavı takvime göre online gerçekleşecek. e-Sınav olarak gerçekleşecek söz konusu sınavlar aolweb.meb.gov.tr ekranından yapılacak.
Online sınavına giremedim ne yapmalıyım?
Öğrencilerin başvuruları için, OBS sisteminde mazeret ara sınav başvuru ekranı oluşturulmuştur. Akademik birimler, OBS sistemi üzerinden yapılan mazeret başvurularını değerlendirerek, geçerli kabul ettikleri mazereti olan öğrenciler için sınav tanımlayacak ve sınavın sorunsuz yapılması sağlayacaklardır” denildi.
Milli Eğitim Bakanı Özer, açık öğretim ortaokulu ve lisesi sınavlarına giremeyen öğrencilerin 27-29 Ağustos’ta düzenlenecek çevrim içi sınava katılabileceğini duyurdu.

Geri