Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Acik lise ogrenci giris sifresi nasil alinir?

Editör

Yeni Üye

Açık lise öğrenci giriş şifresi nasıl alınır?​

Size en yakın Halk Eğitimi Merkezine resmi kimlik belgenizle giderek Açık Lise şifrenizi unuttuğunuzu ve yeni şifre almak istediğinizi, şifrenizi yenilemek istediğinizi beyan ederek yeni şifrenizi alabilirsiniz.

Açıköğretim şifremi unuttum nasıl alabilirim?​

Şifrenin unutulması ya da kaybedilmesi gibi durumlarda; AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

Açık Öğretim Lisesi şifresi kaç haneli?​

Açık Öğretim Lisesi şifresi kaç haneli?
ŞİFRE İŞLEMLERİ En az 14 en fazla 64 karakter uzunluğunda olmalıdır. Şifreniz T.C. numarası ile aynı olmamalıdır.

Öğrenci giriş şifresi nasıl alınır?​

-Cep telefonunu seçtiysen: Sisteme kayıtlı cep telefonu numarasını gir ve “Gönder” butonuna bas (Sisteme kayıtlı cep telefonu numaran yoksa öğretmeninden veya velinden tek kullanımlık şifre edinerek ve “Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum” bölümünden yardım alarak şifreni yeniden oluşturabilirsin).

Açık öğretim lisesi öğrenci girişi nasıl yapılır?​

Açık lise öğrenci girişi yapmak isteyen öğrenciler, http://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx adresi üzerinden çıkan Güvenlik Kodunu yazıp, T.C. Kimlik veya Öğrenci Numarası ve Şifrelerini girerek erişebilirler.

Açıköğretim Ortaokul şifremi unuttum nasıl alabilirim?​

Açıköğretim Ortaokul şifremi unuttum nasıl alabilirim?
Sınav ve öğrenci bilgilerine ulaşmak için şifre alabilir miyim? Milli Eğitim Bakanlığı’nın 7 gün 24 saat hizmet veren Çağrı Merkezini telefonla arayarak ya da Açıköğretim Ortaokulu’nu arayarak öğrenci numaranızı verip yeni şifre talep edebilirsiniz.
Açık Öğretim öğrenci Numarası Nasıl Alınır?​
T.C. Kimlik numaranız ve e-Devlet şifreniz ile sisteme giriş yapın. Arama kısmına Açık Öğretim Liseleri Öğrenci Durum Belgesi Sorgulama yazarak ilgili sayfaya gidin. Açılan sayfada lise kayıt bilgileriniz ve öğrenci numaranıza ulaşabilirsiniz.
Açık ilköğretim şifremi nasıl öğrenebilirim?​
AÖL şifresini unuttuğunuzda ALO 147’yi arayarak AÖL şifrenizi unuttuğunuzu söyleyebilir ve yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. ALO 147 MEB’in çağrı merkezidir. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum?​

Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum?
Sisteme kayıtlı cep telefonu numarasını gir ve “Gönder” butonuna bas (Sisteme kayıtlı cep telefonu numaran yoksa öğretmeninden veya velinden tek kullanımlık şifre edinerek ve “Öğrenci olarak EBA şifremi nasıl oluştururum” bölümünden yardım alarak şifreni yeniden oluşturabilirsin).

Açık lise öğrenci girişi neden açılmıyor?​

AÖL giriş ekranının açılmama sebepleri şunlar olabilir: -AÖL resmi internet sitesi içerisinde bakım çalışması yapılıyor olabilir. -AÖL sınav sonuçlarının açıklanması sonrasında öğrencilerin bir anda sonuçlarını öğrenmeye çalışması, sitenin aşırı yüklenmesine neden olabilir.

Açık lise öğrenci girişi yapamıyorum neden?​

Sevgili AÖL Öğrencileri özellikle sınav ve kayıt haftalarında meydana gelen bu durum genelde geçicidir. Ancak güncellemeler veyahut başka bir sebeple AÖL Giriş Yapamıyorum diyorsanız, o zaman işlemlerinizi kayıt yaptırdığınız Halk Eğitim Müdürlüklerinden devam ettirebilirsiniz.

Açık lise öğrenci giriş şifresi nasıl alınır konusunda detaylı bilgi vermek isterim:

1. **Halk Eğitimi Merkezine Başvuru:** En yakın Halk Eğitimi Merkezine resmi kimlik belgenizle giderek Açık Lise şifrenizi unuttuğunuzu beyan ederek yeni bir şifre alabilirsiniz.

2. **AÖF Bürosuna Başvuru:** Şifrenizi unuttuğunuzda, AÖF bürosuna bizzat başvurarak da yeni bir şifre alabilirsiniz. Bunun yanı sıra 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masası'nı arayarak ya da Anadolu Üniversitesi resmi web sitesi olan [anadolu.edu.tr](http://www.anadolu.edu.tr) üzerinden "Şifre İşlemleri" sayfasından yeni şifre alabilirsiniz.

3. **AÇIKÖĞRETİM LİSESİ ŞİFRESİ:** Açık Öğretim Lisesi şifresi en az 14 en fazla 64 karakter uzunluğunda olmalıdır ve T.C. numaranızla aynı olmamalıdır.

4. **Öğrenci Giriş Şifresi:** Öğrenci giriş şifresi almak için, sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızı kullanarak yeni bir şifre talep edebilirsiniz. Eğer kayıtlı cep telefonu numaranız yoksa, öğretmeninizden veya velinizden tek kullanımlık bir şifre alarak şifrenizi yeniden oluşturabilirsiniz.

5. **Açık Öğretim Lisesi Girişi:** Açık lise öğrenci girişi yapmak isteyen öğrenciler, [bu linkten](http://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx) Güvenlik Kodunu yazıp, T.C. Kimlik veya Öğrenci Numarası ve Şifrelerini girerek giriş yapabilirler.

Yukarıda verdiğim bilgilerle Açık lise öğrenci giriş şifresi almak ve diğer konular hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Eğer başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri