AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Acik kapi kac gunde belli olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

Açık kapı kaç günde belli olur?​

Başvurular elektronik sisteme kaydedilmekte ve ilgili birimlere yönlendirilmekte, vatandaşa “Müracaatınızdan dolayı Valilik olarak teşekkür ederiz.” bildirimi ile anında mesajla dönüş yapılmaktadır. 7 iş günü içerisinde talep sonuçlandırılmaktadır.

Başvuru açık kapı birim havuzunda ne demek oluyor?​

Başvuru açık kapı birim havuzunda ne demek oluyor?
-Başvurular Valilik /Kaymakamlıklarda bulunan Açık Kapı sorumluları tarafından sistem üzerindenilgili birime yönlendirilir. -Taleplerin durumuna göre başvuru sahibiyle birebir iletişime geçilebilir. -İlgili birimde başvurular süratle değerlendirilerek en geç 7 gün içerisinde cevaplandırılır.

Açık kapıdan gelen para yardımı nasıl alınır?​

AÇIK KAPI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Yardım başvurusu için https://www.acikkapi.gov.tr/ sayfasına giriş yapın. e-Devlet şifreniz var ise e-Devlet aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz, yok ise sayfada Başvuru Yap butonunu tercih edebilirsiniz. Başvuru ekranında gelen bilgileri girin ve onay kodu gönderin.

Açık kapı parası nasıl alınır?​

Açık kapı parası nasıl alınır?
AÇIK KAPI YARDIM BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Yardım başvurusu için https://www.acikkapi.gov.tr/ sayfasına giriş yapın. e-Devlet şifreniz var ise e-Devlet aracılığıyla başvuru yapabilirsiniz, yok ise sayfada Başvuru Yap butonunu tercih edebilirsiniz. Başvuru ekranında gelen bilgileri girin ve onay kodu gönderin.

Açık Kapı yardım parası nereden alınır?​

Açık Kapı yardım başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı, nakit para yardımı almak isteyen vatandaşlar Açık Kapı sistemine akın etti. İnternet üzerinden acikkapi.gov.tr adresinden yapılabilen başvurular ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı ve nakit para yardımı yapılıyor.

E-devlet başvuru takibi nasıl yapılır?​

E-devlet başvuru takibi nasıl yapılır?
Başvurunuz sonrası sistem tarafından size verilen numarayı T.C. kimlik numaranız ile birlikte girerek ONAY KODU GÖNDER butonuna tıklayınız. Kayıt esnasında girdiğiniz cep telefonu numarasına sistem tarafından sms olarak ONAY KODU gönderilecektir. Onay kodunuzu girdikten sonra başvurunuzun detaylarına ulaşabilirsiniz.

**Açık Kapı Süreci ve Yardımlar Hakkında Detaylı Bilgi**

Açık Kapı uygulaması, vatandaşların ihtiyaçlarını bildirebileceği ve devletin bu ihtiyaçlara yanıt verebileceği bir platformdur. Başvurular elektronik sistem üzerinden alınıp ilgili birimlere yönlendirilmekte ve başvuru sahibine hemen geri dönüş yapılmaktadır. Genellikle 7 iş günü içerisinde talepler sonuçlandırılmaktadır.

Başvuruları değerlendiren açık kapı birimleri, başvuruları hızlıca inceleyerek en geç 7 gün içerisinde cevaplamaktadır. Eğer başvuru sahibiyle iletişime geçilmesi gerekiyorsa bu da yapılmaktadır.

Açık Kapı'dan gelen para yardımı almak için yapılması gerekenler şunlardır:
1. [acikkapi.gov.tr](https://www.acikkapi.gov.tr/) adresine giriş yapın.
2. Eğer e-Devlet şifreniz varsa, e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Eğer yoksa, sayfada bulunan "Başvuru Yap" butonunu kullanabilirsiniz.
3. Başvuru ekranında istenen bilgileri eksiksiz bir şekilde girin ve onay kodunu gönderin.

E-devlet üzerinden başvurduğunuz yardım programlarının takibini ise T.C. kimlik numaranızla ve size verilen başvuru numarasıyla gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca başvuru esnasında vermiş olduğunuz cep telefonu numaranıza sistem tarafından bir onay kodu gönderilecektir. Bu kodu girdikten sonra başvurunuzun detaylarına ulaşabilirsiniz.

Açık Kapı sistemi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımı ve nakit para yardımı gibi destekler sağlamaktadır. Başvuruların hızlı ve etkili bir şekilde sonuçlandırılması amacıyla çalışmalar yürütülmektedir. Yardıma ihtiyacı olan vatandaşların başvurularını takip etmeleri ve gerekli destekleri zamanında almaları önemlidir.

Geri