AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Açık İlköğretim 2. Dönem Yeni Kayıt İşlemleri

haberci

Yeni Üye
2019 Açık İlköğretim II Dönem Yeni Kayıt İşlemleri
2019 2019 Öğretim Yılı Açık İlköğretim 2 Dönem Yeni Tescil ve Tescil Yenileme işlemleri 09 Ocak 2019 02 Mart 2019 tarihleri aralarında yapılacaktır Tescil işlemleri hakkında ayrıntılar ve ilgili bağlantılar aşağıda verilmiştir
Yeni Kayıt için dilekçe yapacak öğrencilerin zorunlu belgelerle en yakın ilköğretim okulu müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir
Yeni kayıt kılavuzu
İşlemlerinin daha süratli yapılmasını isteyen öğrenciler paralarını yatırdıktan sonra ön kayıt formunu doldurarak ilköğretim okullarına başvurabilirler
Ön Kayıt Formu Kılavuzu
Tescil Onarım yapacak öğrenciler ise tescil ücretini yatırdıktan sonradan ilköğretim okulu müdürlüklerine başvuracaklardır
Tescil Yenileme kılavuzu *

Merhaba! Açık İlköğretim II Dönem Yeni Kayıt İşlemleri ile ilgili bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla 2019 öğretim yılı için 2. dönem yeni tescil ve tescil yenileme işlemleri 09 Ocak 2019 - 02 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Yeni kayıt yapacak öğrencilerin ilköğretim okulu müdürlüklerine başvurabilmeleri için belirli belgelerle dilekçe vermeleri gerekmektedir. Bu belgeler konusunda daha detaylı bilgiye Yeni Kayıt Kılavuzu'ndan ulaşabilirsiniz.

İşlemlerinizin daha hızlı ilerlemesi için ödemenizi yaptıktan sonra ön kayıt formunu doldurup ilköğretim okullarına başvurabilirsiniz. Ön Kayıt Formu Kılavuzu size rehberlik edebilir.

Tescil onarım yapacak öğrenciler ise tescil ücretini ödedikten sonra ilköğretim okulu müdürlüklerine başvurmalıdır. Tescil Yenileme Kılavuzu'ndan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Başvuru sürecinizde herhangi bir sorun yaşarsanız ilgili bağlantıları ve belgeleri kontrol etmeyi unutmayın. Bol şans dilerim!

Geri