Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Aci kavun hangi hastaliklarda kullanilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Acı kavun hangi hastalıklarda kullanılır?​

Acı kavunun sinüzitin alternatif tedavisinde sıklıkla kullanılıyor….
Aci kavun yagi neye iyi gelir?
Kökü kaynatılıp buharına oturulursa basura iyi gelir. Saçkıran hastalığına iyi gelir. Felce, kaşıntıya, karaciğer hastalıklarına, hatta siroza, böbrek ve mesane hastalıklarına, romatizma, gut ve kadın hastalıklarına iyi gelir. Kan ve safrayı inceltir, baş ağrısı ve migreni geçirir.
Acı Düvelek nasıl kullanılır?
14 gün boyunca her gün 5 tane acı kavun yaprağı 1 bardak su ile kısık ateşte 3 dakika kaynatılır. Soğuyunca bal veya şekerle tatlandırılıp yudum yudum içmek veya her gün cilde 6-10 tane acı kavun suyu sürüp ovuşturmak sinir, eklem, siyatik, gut ve kulunç ağrılarına, böbrek ve idrar yollarına iyi gelir.

Sinüzit için acı kavun nasıl kullanılır?​

Acı kavunun sinüzit için kullanımı şöyledir; Acı kavunun baş tarafını bıçakla kesin. Bir büyük çay bardağını suyla doldurup içine 2-3 damla acı kavun suyu ekleyip karıştırın. Hazırladığınız sudan burnunuza 2-3 damla kadar damlatın. Sinüzite iyi gelecektir.
Acı kavun yağı sinüzit için nasıl kullanılır?
Acı kavun Hemoroid için nasıl kullanılır?
Hemoroit tedavisinde iltihap boşaltmaya birebirdir. Kan akan yere konulursa kanı keser. Kökü kaynatılıp buharına oturulursa basura iyi gelir. MS, Felç, Alzheimer, Romatizma ve Omurga Hastalıkları; Bütün omurgaya kaplayacak büyüklükte, uzun pamuklu bir bez acı kavun yağına batırılır, fazlası sıkılarak alınır.
Kavun sinüzite iyi gelir mi?
Burun dokularını yakarak sinüzit tedavi edilemeyeceği gibi, acı kavuna bağlı alerjik şok ve ölüm riski olması bu bitkiyi oldukça tehlikeli yapıyor. Burun ve sinüs hastalıklarıyla yoğun olarak ilgilenen bir hekim olarak bu bitkinin kullanılmasını asla önermiyorum.

Geri