SoruCevap
Yeni Üye
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, 2010 yılında ne zaman açıldı? Okulun kuruluş tarihi ve açılış detayları merak edilmektedir. Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, İstanbul’da faaliyet gösteren bir eğitim kurumudur. Okul, ne zaman kuruldu? ve eğitime başladığı tarihler hakkında bilgi aranmaktadır. Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, açılış tarihi ve kuruluş yılı hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulmaktadır. Okulun tarihçesi ve açılış süreci, öğrenci ve velilerin ilgi odağı haline gelmiştir.
İçindekiler
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Ne Zaman Açıldı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, ne zaman açıldığı merak edilen bir okuldur. Okulun açılış tarihi ve tarihçesi hakkında bilgi almak isteyenler için aşağıda detayları bulabilirsiniz.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi’nin Kuruluş Tarihi Nedir?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, kuruluş tarihi itibariyle [kuruluş yılı] yılında açılmıştır. Bu tarih, okulun eğitim-öğretime başladığı ve öğrencilerini kabul etmeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Yıl Açıldı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında açılmıştır. Bu yıl, okulun kuruluş yılıdır ve öğrencilerine eğitim vermeye başladığı yıldır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Kaç Yılında Açıldı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında açılmıştır. Bu yıl, okulun kuruluş yılıdır ve öğrencilerine eğitim vermeye başladığı yıldır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Ne Zaman Hizmet Vermeye Başladı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında hizmet vermeye başlamıştır. Bu tarih, okulun faaliyete geçtiği ve öğrencilere eğitim vermeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Yılda Faaliyete Geçti?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında faaliyete geçmiştir. Bu yıl, okulun öğrencilere eğitim vermeye başladığı yıldır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi’nin Açılış Tarihi
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi’nin açılış tarihi [açılış tarihi] tarihine denk gelmektedir. Bu tarih, okulun eğitim-öğretime başladığı ve öğrenci kabul etmeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Tarihte Açıldı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış tarihi] tarihinde açılmıştır. Bu tarih, okulun faaliyete geçtiği ve öğrencilere eğitim vermeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Ne Zaman Eğitim Vermeye Başladı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında eğitim vermeye başlamıştır. Bu yıl, okulun öğrencilere eğitim verdiği yıldır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Yılda Açıldı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Ne Zaman Faaliyete Geçti?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında faaliyete geçmiştir. Bu tarih, okulun öğrencilere eğitim vermeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Yılda Eğitim Vermeye Başladı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında eğitim vermeye başlamıştır. Bu yıl, okulun öğrencilere eğitim vermeye başladığı yıldır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi’nin Açılış Tarihi Nedir?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi’nin açılış tarihi [açılış tarihi] tarihine denk gelmektedir. Bu tarih, okulun eğitim-öğretime başladığı ve öğrenci kabul etmeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Kaç Yılında Faaliyete Geçti?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında faaliyete geçmiştir. Bu tarih, okulun öğrencilere eğitim vermeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Tarihte Faaliyete Geçti?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış tarihi] tarihinde faaliyete geçmiştir. Bu tarih, okulun öğrencilere eğitim vermeye başladığı tarihtir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Ne Zaman Açıldı ve Hangi Yılda Eğitim Vermeye Başladı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında açılmış ve aynı yıl öğrencilere eğitim vermeye başlamıştır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Yılda Açıldı ve Ne Zaman Faaliyete Geçti?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında açılmış ve [açılış tarihi] tarihinde faaliyete geçmiştir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Ne Zaman Hizmet Vermeye Başladı ve Hangi Yılda Faaliyete Geçti?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında hizmet vermeye başlamış ve [açılış tarihi] tarihinde faaliyete geçmiştir.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Kaç Yılında Açıldı ve Ne Zaman Eğitim Vermeye Başladı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında açılmış ve [açılış tarihi] tarihinde öğrencilere eğitim vermeye başlamıştır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Hangi Yılda Açıldı ve Ne Zaman Hizmet Vermeye Başladı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi, [açılış yılı] yılında açılmış ve [açılış tarihi] tarihinde hizmet vermeye başlamıştır.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi Ne Zaman Açıldı?
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi 1999 yılında açıldı. |
Özünenek Anadolu Lisesi Kocaeli ilinde bulunmaktadır. |
Anadolu Lisesi 4 yıllık eğitim vermektedir. |
Abdullah Mürşide Özünenek adı, okulun kurucusunun isminden gelmektedir. |
Özünenek Anadolu Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler alanlarında eğitim vermektedir. |
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi öğrencilerine geniş bir kütüphane hizmeti sunmaktadır.
Özünenek Anadolu Lisesi öğrencilerine spor salonu imkanı sağlamaktadır.
Anadolu Lisesi öğrencileri, yabancı dil becerilerini geliştirebilecekleri kurslara katılabilirler.
Abdullah Mürşide Özünenek Anadolu Lisesi öğrencileri, çeşitli sosyal etkinliklere katılabilirler.
Özünenek Anadolu Lisesi öğrencilerine üniversite hazırlık desteği sunmaktadır.