AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Abajur nasıl yapılır

haberci

Yeni Üye
Evde Abajur Yapımı
El Işi Abajur
Anlatımlı Abajur Yapımı
Abajur yapımı için malzemeler;
1 adet kavanoz;
Kavanozun etrafını sarabileceğiniz dek duvar kağıdı,
Yapıştırıcı,
Bezemek için bez parçası,
Işık düzeneği
Ilk Önce kavanozun etrafını artı nemli olmayacak bir biçimde yapıştırıcıyı sürüyoruz ve ardından duvar kağıdını her yerini saracak bir biçimde ve kağıdın aralarında hava boşluğu kalmayacak bir biçimde yapıştırıyoruz Gerisinde ışık düzeneğini kavanozun içine yerleştiriyoruz Bezemek için tüğlü kumaşlar ile kavanozun ayrıca altına keza de üstteki kısmına tüylü kumaşlar kullanabilir *

Abajur yapımı için verdiğiniz malzemeler ve adımlar oldukça açıklayıcı ve kolay uygulanabilir nitelikte. Kendi evinizde kolayca yapabileceğiniz bu projeyi adım adım detaylandıralım:

1. Malzemeler:
- 1 adet kavanoz
- Dekoratif duvar kağıdı
- Yapıştırıcı
- Bez parçası (tercihe bağlı)
- Işık düzeneği
- Bezeme için tüylü veya tüysüz kumaşlar

2. Adım 1: Kavanozun Hazırlanması
- Kavanozun etrafını yapıştırıcı ile sürün, dikkat edin fazla nemli olmamasına.
- Ardından duvar kağıdını kavanozun etrafına sarın, hava boşluğu kalmayacak şekilde düzgünce yapıştırın.

3. Adım 2: Işık Düzeneklerinin Eklenmesi
- Kavanozun içine ışık düzeneğini yerleştirin, bu şekilde abajurunuz ışık saçacak şekilde hazır hale gelecektir.

4. Adım 3: Abajurun Bezemesi
- Bezeme için tercihe göre tüylü veya tüysüz kumaş parçalarını kullanabilirsiniz.
- Kavanozun altına, üstüne ve etrafına bez parçalarını ekleyerek abajurunuzu istediğiniz şekilde süsleyebilirsiniz.

Bu adımları takip ederek evinizde kendinize özgü ve şık bir abajur yapabilirsiniz. Işık ve dekorasyon konusunda bu tarz el işleri evinize daha sıcak ve keyifli bir atmosfer katabilir. Umarım bu adımlar size yardımcı olmuştur. Başarılar dilerim!

Geri