- Konu Yazar
A12 fiyatı ne kadar?
Samsung Galaxy A12 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar8 Pro fiyatı ne kadar?
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB İle En Çok Karşılaştırılanlar
Ay 52 fiyatı ne kadar?
Renk seçenekleri: Beyaz5.899 TL. Mavi5.895 TL.
Samsung A12 özellikleri nelerdir?
Samsung Galaxy A12 Temel ÖzellikleriSamsung A12 128 GB fiyatları ne kadar?
Beyaz 4.165,00 TL.
Note 8 Pro yurtdışı fiyatı ne kadar?
Redmi Note 8 Pro’nun 6 GB Ram ve 64 GB hafızaya sahip olan modeli Avrupa’da 259 Euro’dan satışa sunulacak. Aynı cihazın 6 GB Ram ve 128 GB hafızaya sahip olan modeli ise 289 Euro gibi bir fiyat etiketine sahip olacak.
İşletim Sistemi Android
A52 mi Note 10 Pro mu?
Öncelikle işlemciler arasında hissedilir fark yok. A52 zaten 8 GB RAM kullanıyor, note 10 pro’nun 8 GB RAM kullanan versiyonu ise A52 fiyatı ile aynı. Note 10 pro’nun daha üstün olduğunu görüyoruz ama iki telefon da 1 günü rahatlıkla çıkartır. Açıkçası A52’nin 25w destekleyipte 15w adaptör koyması hoşuma gitmedi.
A 51 ne zaman çıktı?
Samsung Galaxy A51 modeli 2019 yılında piyasaya sunuldu.
Samsung Galaxy A21S nasıl bir telefon?
Samsung Galaxy A21S kullanıcı yorumları Sadece biraz büyük olduğunu söyledi ama onun dışında oldukça iyi bir telefon. Kullanımı rahat, kamera kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Annemin rahatça kullanabildiği bir telefon şimdilik, bir sorun yaşayacağını sanmıyoruz. Telefon gayet güzel kamerası da öyle.Samsung A12 şarjı ne kadar gidiyor?
samsung’un satışa sunulan yeni telefonudur. 64 gb olanını aldım, görünüm olarak çok hoş duruyor, boyutu gayet iyi tek elle rahatlıkla kullanılıyor, ağırlığı gayet ideal, şarjı rahat 3 gün gidiyor.
Samsung A12 128 nasıl bir telefon?
fiyatına göre oldukça iyi bir telefon. ekran netliği, kamerası, telefon hızı gayet iyi. çift sim kart olmasıda güzel. dokunmatik hassasiyeti nadiren algılamıyor gibi. belki de ben tam dokunamamış olabilirim. genel olarak çok problem değil. Kullanıcı bu ürünü Samsung Türkiye satıcısından aldı.