AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

A101 sahibi Turgut Aydin Kimdir?

Editör

Yeni Üye

A101 sahibi Turgut Aydın Kimdir?​

A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Turgut Aydın, 1942 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde doğdu. Henüz 15 yaşındayken İstanbul’a göç ederek iş hayatına atılan Turgut Aydın, örnek bir Anadolu girişimcisi enerjisiyle önce ticari şirketler sonrasında ise sanayi şirketleri kurmuştur.

A101 ne demek ve sahibi kim?​

A101 Yeni Mağazacılık A.Ş. ortaklık yapısı itibarıyla y,21 oran ile Aydın Ailesi’ne (Turgut Aydın Holding) aittir. A101 sahibi : Yönetim Kurulu Başkanı “Ahmet Yaşar Aydın”. Ayrıca A101, ortaklık yapısı itibarıyla yüzde y,21 oran ile Aydın Ailesi’ne (Turgut Aydın Holding) aittir.

Ahmet Yaşar Aydın Kimdir?​

Ahmet Yaşar Aydın Kimdir?
A101 Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yaşar Aydın’dır. 1967 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde dünyaya gelen Aydın İstanbul Teknik Üniversitesi Tekstil Mühendisliği mezunudur. A101 Yönetim Kurulu başkanı Ahmet Yaşar Aydın, A101 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan Turgut Aydın’ın oğludur.

BİM kime ait 2021?​

Mustafa Latif Topbaş 1995 yılında perakende mağazası olan BİM’in CEO’su ve kurucu ortağıdır. Mustafa Latif Topbaş, Bahariye Mensucat A.Ş. adında tekstil sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinin ortakları ve yöneticilerinden biri olarak 1961 yılında iş hayatına girdi.

Aydın holding sahibi kim?​

Turgut Aydın Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu. Holdingin temelleri 1958 yılında girişimci Turgut Aydın’ın İstanbul’da ticarete atılması ve 1976 yılında Dömeks şirketinin kurulmasıyla atılmıştır. Sahibi olduğu şirketlerin başarılı faaliyetleri sonucu Turgut Aydın Holding A.Ş.

Aydın ailesi nereli?​

Aydın ailesi nereli?
Turgut Aydın kimdir: Turgut Aydın, 1943 yılında Trabzon’un Maçka ilçesinde ilçesi’nin küçük bir köyünde doğmuştur. 1958 yılında 15 yaşındayken, istanbul’a gelerek iş hayatına Sultanhamam’daki bir tornacı atölyesinde çırak olarak başladı.
Turgut Aydın hangi hastanede?​
Turgut Aydın – Acıbadem Üni İstanbul Atakent H Tüp Bebek Merkezi.
Turgut Aydın Holding sahibi kimdir?​
Turgut Aydın Holding hakkında Turgut Aydın Holding, İstanbul merkezli holding kuruluşu. Holdingin temelleri 1958 yılında girişimci Turgut Aydın’ın İstanbul’da ticarete atılması ve 1976 yılında Dömeks şirketinin kurulmasıyla atılmıştır. Sahibi olduğu şirketlerin başarılı faaliyetleri sonucu Turgut Aydın Holding A.Ş.

Turgut Aydın, A101'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak bilinen bir iş insanıdır. 1942 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğmuştur. Kendisi genç yaşta İstanbul'a göç ederek iş hayatına atılmış ve yönettiği şirketlerle başarılı bir girişimci olmuştur.

A101, Aydın Ailesi'ne aittir. Şirketin sahibi olarak Yönetim Kurulu Başkanı "Ahmet Yaşar Aydın" görev yapmaktadır. Ayrıca, A101'nin ortaklık yapısı itibarıyla yüzde 21 oran ile Turgut Aydın Holding'e aittir. Ahmet Yaşar Aydın ise A101'nin Yönetim Kurulu Başkanıdır ve Turgut Aydın'ın oğludur.

BİM ise 1995 yılında CEO ve kurucu ortak olan Mustafa Latif Topbaş'a aittir. Mustafa Latif Topbaş, BİM'in perakende mağazası olarak bilinmektedir.

Ayrıca, Turgut Aydın Holding, İstanbul merkezli bir holding kuruluşudur. 1958 yılında Turgut Aydın'ın ticarete atılması ve Dömeks şirketinin kurulmasıyla temelleri atılmıştır. Holdingin başarılı faaliyetleri sayesinde Turgut Aydın Holding ismiyle tanınmaktadır.

Turgut Aydın ve ailesi, Maçka ilçesine kökenlidir. Turgut Aydın, 1943 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğmuştur ve ailesiyle beraber İstanbul'a gelerek iş hayatına atılmıştır.

Turgut Aydın Holding'in sahibi ise Turgut Aydın'dır. Şirketin temelleri girişimci Turgut Aydın'ın 1958 yılında ticarete atılması ve 1976 yılında Dömeks şirketini kurmasıyla oluşmuştur. Başarılı faaliyetler sonucunda Turgut Aydın Holding A.Ş. ismiyle faaliyet göstermektedir.

Geri