- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
A 72 nasıl telefon?
Samsung Galaxy A 72 128 GB Akıllı telefonun teknik özellikleri belli, üstelik Samsung kalitesi ile bu fiyata emsallerinin önüne geçiyor. 64 MP lik kamerası ile keskin resimler çekebilirsiniz. 5000 mAh lik bataryasını bir defa şarj edip telefonu iki gün kullanabiliyorum. Telefondan memnunum. Tavsiye ediyorum.A 72 nin özellikleri nelerdir?
Samsung Galaxy A72 Teknik Özellikleri
A 72 5 g mi?
Akıllı telefonun iki versiyon olarak piyasaya sürüleceği sanılıyordu ancak durum farklı görünüyor. Alman duyumcu Max Jambor’a göre cihazın 5G özellikli modeli olmayacak. Sadece 4G LTE desteğiyle gelecek.
A 72 su geçiriyor mu?
Tasarım anlamında bu modele gelen önemli bir güncelleme, suya dayanıklılık olmuş. Galaxy A72, IP67 sertifikası sahibi. Böylece 1 metre derinlikteki suya karşı 30 dakika süre ile dirençli yapıda.A72 güzel mi?
samsung a72 cihazın IP67 olması güzel kamara çekimleri gayet başarı (gece modu dahil) on kamara 32 mp olması artı tabi. A71’den SAR değeri, batarya, ekran dayanıklılığı, suya ve toza dayanıklılık, ekstra hafıza artttırma (1TB), tasarım, kamera ve birçok değişiklik ile öne geçmiş. Kesinlikle A72 samsung Alınır.
Samsung A72 kamerası nasıl?
Makro çekimlerinde de Galaxy A72 iyi işler çıkarıyor. Arka planın bulanıklaştırıldığı Portre çekimlerde de A72’yi iyi bulduk. Önde de geçen yılın telefonunda olduğu gibi 32 megapiksel, f/2.2 diyafram açıklıklı bir selfie kamerası var. Bu kamera da hem düşük ışıkta hem de aydınlık ortamlarda iyi sonuçlar veriyor.
Fiyat performans cihazı Snapdragon işlemcili olması güven veriyor. M51 ile arasında kalmıştım daha hafif ve ince olması sebebiyle A71’i tercih ettim. Şarjı çok iyi gidiyor. Genel olarak Amiral gemileri aratmıyor.
Samsung A52s ne zaman çıkacak?
24 Ağustos’ta Samsung’un resmi web sitesinde ön sipariş ile satılacak olan Galaxy A52s, 3 Eylül’den itibaren dağıtılmaya başlanılacak. Genel olarak Galaxy A52s çok çok yeterli özellikler sunuyor.
Samsung A52s suya dayanıklı mı?
Suya ve toza karşı dayanıklılıkta IP67 sertifikasına sahip Galaxy A52s 5G, 1 m. derinliğe kadar suyun içerisinde 30 dakika boyunca kalabilir¹.
Samsung A72 parmak izi var mı?
Yüksek parlaklık modu sayesinde 800 nit seviyesine çıkabilen bu ekran, parmak izi okuyucuyu ve 32 Megapiksel çözünürlüğündeki f/2.2 diyaframa sahip olan ön kamerayı bünyesinde barındırıyor.Samsung A72 iyi mi?
2021 yılında, halefi samsung A72’e inceleme yaptığımızda, en azından A71 ile karşılaştırma yapıldığında, ekranda 90Hz yüksek yenileme hızı, daha büyük 5.000 mAh pil ve çok yönlü bir kamera sistemi ile önemli gelişmelere şahidiz. Ek olarak taze ve genç renklerle Samsung A72 telefon muhteşem yeni görünüm kazandırıyor.